Hur du anpassar din Toyota

Med alla Toyota fordon på vägarna, du fortfarande kan se dina vänner på motorvägen eller din egen bil på en parkeringsplats. Anpassning tillåter människor att marknadsföra sina fordon med unika uttryck för kreativitet. Oavsett om du har en dubbel-cab lastbil, en Landcruiser eller en matris, kan du anpassa din Toyota för att passa din individuella smak. Anpassa din bil kan börja med Toyota-komponenter från generalagenten. Instruktioner
1

Lägg ornamentik till den främre stötfångaren för din Toyota. Tänk en uppsättning longhornråd horn, ett gäng kokosnötter hopbundna med rep eller en julkrans.
2

Lägg pinstripes till sidorna av din sportiga Toyota. Pinstripes är uppsatt på och finns i en mängd olika färger.
3

Sätt dekalerna på de bakre och sidorutor av din Toyota. Samla dekaler när du reser, eller köpa dem på surfa butiker, bokhandlar eller butiker som specialiserat sig på bergsklättring redskap. Laminat en dekal, stansa ett runt hål i toppen, lägg en tunn siden rep eller lina och hänga den från din backspegel.
4

Köp en personlig registreringsskylt. Vanity plattor finns i en mängd olika stilar. De kan uttrycka dina fritidsintressen, djur, sport, din alma mater, astronomi och mer. Du kan också lägga till ditt namn eller favorit-ordstäv.
5

Få en anpassad färg jobb. Lägg tropiska blommor, landskap, porträtt av nära och kära eller djur, eller måla bilen i en vild eller ovanlig färg.
6

Lim leksak dinosaurier på huven på en gammal Toyota. Liberally tillämpa epoxy lim för att hålla dinosaurierna på plats. Lägg hundratals av dem att täcka ytan.
7

Gör en uppsättning av gardiner för att täcka de bakre och sidorutor på din kombi, lastbil eller SUV. Gör matchande bilbarnstol täcker för att skydda din klädsel.
8

Lägg anpassade spår belysning längs ramper. Din bil kommer att vara synlig på natten.
9

Montera en magnetisk skylt på dörren till ditt Toyota. Du kan marknadsföra ditt företag genom att skapa egna skyltar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83550.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.