Grundläggande släpvagnskablage Instruktioner

En släpvagn kräver en anslutning till bogsering bilens elsystem. Detta gör att bilen signalsystemet att påverka signalen och positionsljus på en släpvagn. Tyvärr, besitter de flesta bilar inte ett gränssnitt släpvagnskablage, därför kan det vara nödvändigt att peka på elsystemet med hjälp av en släpvagn sele. Saker du behöver
Skruvmejsel
Elektriska tång
Wire-skarva Terminalanslutningarna (4) katalog Fyrvägs platt trailer sele
Visa fler instruktioner
1

Lossa fästskruvarna från bilens bakre församlingar signal lampa. Dra ramarna baklyktan loss från bilen, vilket kommer att utsätta lampan trådar
2

Placera en av skarven kontakterna över bilen tråden markeras som vänster-blinkers.. Sätt in trailern sele gul tråd i hålet på sidan av Skarvhylsa. Crimp Skarvhylsa för att bringa den elektriska leden.
3

Placera en ny Skarvhylsa över höger-blinkers tråd. Sätt i den gröna tråden i sidan hålet på Skarvhylsa. Crimp Skarvhylsa.
4

Placera tredje Skarvhylsa över högra parkeringsljus tråd. Sätt den bruna tråden i Skarvhylsa. Crimp Skarvhylsa för att göra den elektriska anslutningen.
5

Placera sista Skarvhylsa över den vänstra jordkabel. Sätt den vita tråden i Skarvhylsa, och crimp Skarvhylsa att göra den elektriska anslutningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85726.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.