Hur man installerar ett Skunk2 Coilover Sleeve

En Skunk2 varumärke coilover hylsan sitter mellan spiralfjädern och staget. Coil över ärmarna ofta kommer med nya spiralfjädrar än kan justeras för att öka eller lägre markfrigång, samt ändra fasthet fordonets rida. Saker du behöver
Lugwrench
Ordet jack
stödbenet
Wrench set
hylsa och spärrskaft set
Liten brytjärnet
Workbench med vice
Fjäderkompressor set

Visa fler instruktioner
1

Bryt muttrarna löst på fordonet med en rörtång. Lyft bilen i luften med en domkraft tills däcket är igång. Placera en pallbock under främre ram järnväg och sänka bilen tills den vilar säkert på stödbenet. Slutför bort muttrarna med rörtång, och ta bort hjulet och däcket från bilen.
2

bort staget montering bultar från styrspindeln. Vrid skruvarna med hylsa och spärrskaft, och har nötterna stationära med skiftnyckel set. Ställ dessa bultar åt sidan, eftersom de används för installation senare.
3

Släpp huvfäste på fordonet. Lyft huven och stödja den med bilens prop stav. Ta bort de tre fjäderben montering nötter med socket och ratchet set.
4

Håll staget ordentligt i fordonet med ena handen och och bänd staget bort från styrspindeln med en liten pry bar. Dra staget bort från bilen och ta den till arbetsbänken.
5

Sätt på skyddsglasögon. Kläm fast staget ordentligt i skruvstycket. Tryck ihop spiralfjädern med fjäderspännare set tills den rör sig fritt mellan staget och strut montera. Visuellt Inspektera båda fjäderspännare för att säkerställa att de är monterade rätt, och våren är lika och väl komprimerad.
6

Placera rätt uttag över strut montera muttern och ta bort den med spärren. Dra strut montera bort från strut. Ta försiktigt bort spiralfjädern.
7

Thread justermuttern hela vägen ner till botten av spolen över hylsan. Skjut hylsan ned över staget tills den vilar säkert på spiralfjädern plattform. Placera spiralfjädern över staget och ställ in den på plats på jord över hylsan och justermuttern. Placera strut montera tillbaka över staget och spiralfjädern, och fäst den med hylsa och spärrskaft set.
8

Höj staget till sin ursprungliga position på fordonet. Rikta strut montera reglarna med monteringshålen och tryck staget på plats. Trä nötter strut montera på dubbar, lämna dem löst för att tillåta rörelse under installationen
9

Passa staget med styrspindeln.. Höj styrspindeln för hand tills det vilar över nedre fästet på staget. Mata strut montera bultarna genom hålen och skruva åt muttrarna på bultarna. Tight monteringsbultarna med socket och ratchet set.
10

Skruva åt de övre muttrarna strut montera med socket och ratchet set. Placera hjulet på bilen och trä på muttrarna med handkraft.
11

Höj bil utanför stödbenet med domkraft. Ta bort stödbenet och sänk bilen till marken. Dra åt hjulmuttrarna med rörtång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87480.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.