Hur man programmerar en 2006 GMC Sierra Keyless Remote

Bland de många bilar som erbjuds från GMC, har Sierra olika typiska GMC funktioner och möjligheter. Bland dessa tekniker är det nyckellösa fjärrsystem som är standard på många bilar runt om i världen. Keyless fjärrsystem kan du styra din stam, dörrar, motor-och överfallslarm för så långt bort som ett par hundra meter, och de fjärrkontroller som används med 2006 års modell kan programmeras på bara några minuter från hemmet. Instruktioner
1

Ange 2006 Sierra med tändningsnyckeln och din Keyless fjärrkontroll. Stäng alla dörrar bakom dig. Sätt i nyckeln i tändningslåset
2

och håll låsa fliken på förarsidans dörr.
3

Vrid nyckeln i tändningslåset till läge "ON" tillbaka till "Off", och sedan upprepa cykeln en andra gång, slutade tillbaka på "Off".
4

Frigör låsa upp knappen på förardörren och vänta på bilens lås att cykla för att indikera att programmeringen har börjat.
5

Håll låset och låsa upp knapparna på fjärrkontrollen tills låser cykeln igen för att indikera att fjärrkontrollen har framgångsrikt programmerats.
6

Upprepa steg 5 för alla extra fjärrkontroller som du vill programmera. Vrid nyckeln till "ON" när du är klar programmering och du kommer nu vara fri att använda dina programmerade fjärrkontroller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83828.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.