Vilka är fördelarna med OnStar?

OnStar är ett verktyg för bekvämlighet. När du köper en onstar-aktiverad fordon, kan du välja från en mängd olika tjänster. Priserna varierar baserat på de tjänster som du väljer, men du behöver inte köpa varje tjänst som OnStar erbjuder. Dessa tjänster kan hjälpa dig i händelse av en nödsituation, eller hjälpa dig att begränsa din risk för en nödsituation. Automatisk Crash Response
p Om en bil med OnStar Automatisk Crash Response-funktionen är inblandad i en olycka, varnar påverkan en OnStar rådgivare att bilen var inblandad i en olycka. Den OnStar rådgivare kommer då att försöka kontakta dig via din OnStar röstsystem, och om det inte finns något svar, rådgivare kan förmedla information såsom plats och skador information till räddningspersonal.
Stulen bil Assistance

onstar kan hjälpa ägaren till en stulen bil. GPS-funktionen i onstar hjälper bistå polisen i att lokalisera bilen. Den onstar Advisor kan också fjärrstyra stoppa tändning från start och begränsa fordonets hastighet på vägen. Dessa kan användas för att bistå polisen i bärgning med OnStar installerad.
Underhåll varnar

OnStar-systemet kan övervaka ditt fordon med bilens dator för frågor som skulle kräva underhåll, såsom överföring, motor eller broms problem systemet. Den onstar Produkten kan också hålla en ägare uppdaterad om när du ska ta bilen in till nästa oljebyte och om däcktrycket är lågt. OnStar kan även varna dig om någon återkallelsemeddelanden publicerats för ditt fordon.
Turn-by-turn anvisningar

onstar tjänsten hjälper dig att ta dig dit du behöver gå . Allt en OnStar kunden behöver göra är att trycka på en knapp på onstar skärmen och OnStar rådgivare kommer att skicka anvisningar för hur man får till den destination från där fordonet för närvarande befinner sig. Om du gör fel, kommer dessa direktioner att uppdateras för att hjälpa dig till din destination. Addera handsfreesamtal

Denna funktion av onstar inte använder Bluetooth kapacitet förarens mobiltelefon, det anropande systemet fungerar utan en mobiltelefon. Du köper ett förbetalt minut plan och sedan ringa samtal genom bilens högtalarsystem utan att behöva ta ögonen från vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95246.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.