Hur du anpassar en GMC

Bilar och lastbilar har anpassats så länge de har funnits, men det finns massor och massor av olika sätt att göra det. Så hur bestämmer hur du anpassar en bil eller lastbil, och hur ska du räkna ut vad du vill? Här är några tips på hur man kan anpassa en GMC, men dessa idéer också översätta till andra fordon. Saker du behöver
Internetuppkoppling
Custom Car /Truck Tidningar
Mekanik Verktyg som Hylsnyckel, Set Socket, skiftnycklar, Etc
MIG Welder
Sawzall
Jack och jackstands

Visa fler instruktioner
1

Gå till en bokhandel och plocka upp en mängd olika biltidningar. Lowrider, Gata Rodder, Gata Trucks, Truckin, Super Street och Old Rods Skolan är bara ett fåtal stora publikationer. Du vill titta igenom dessa böcker och avgöra vilken typ av stil du vill följa. Det finns inga fastställda regler här, men om du väljer en stil, det hjälper dig att hitta delar.
2

Börja samla delar. Goda resurser för GMC är platser som Summit Racing, Jegs och Stylin Trucks. Om du bygger en lowrider-stil fordon, titta på hydrauliska delar på Hydroholics.net eller Prohopper.com. Om du föredrar en old-school hot rod, titta på att bygga upp motorn och kanske göra en matt svart lack.
3

Börja pussla ihop projektet. Om det är din dagliga föraren, överväga att göra förändringar som tar mer tid än en helg. Om det är ett projekt bil, börja från början genom att arbeta på ramen först, sedan vidare till chassiet och hytten. Kom ihåg att detta projekt kommer att bli vad du vill att det ska bli, så bara ta din tid och göra det rätt första gången.
4

Hitta människor som delar dina gemensamma intresset. Streetsourcemag.com är ett bra ställe att hitta folk i egna bilar och lastbilar. Layitlow.net är bra för lowriders och The Hamb är en bra källa för traditionella hot rod byggare. Genom att träffa människor som gillar samma saker och har liknande projekt, kan du få fler idéer - plus hjälp när du behöver det
5

Prioritera din build.. Generellt byggare börjar vid ram och fjädring, sedan gå vidare till motorn, mods kropp, kaross, färg och inredning. Detta är inte en hård och snabb regel, men det är vettigt. Du vill inte vara svetsa på en GMC med en anpassad inredning, och inte heller vill du måla en bil när du bara behöver blåsa isär igen för att göra suspensionen.
6

Alltid mock upp dina delar. Det bidrar till grov ihop allt innan du sätter ihop för sista gången. Det tar mer tid, men i slutändan kommer du få ett bättre resultat.
7 Sub

ut ditt arbete om du inte kan göra det själv. Om du inte har möjlighet att göra något, eller du är orolig att det är bortom din nivå, hitta någon som kan göra det åt dig. Det kan kosta en del pengar, men i det långa loppet kommer du bli lyckligare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83230.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.