Hur man installerar en GTI Dogbone Mount

En hundbens fästet är en ersättning motorupphängning som minskar rörligheten hos motorn under gaspådrag. Det förbättrar också kontroll och makt, och reducera hjulet hop. Installationen är en enkel process som kan åstadkommas med enkla handverktyg när du tillgång under din GTI. Saker du behöver
Dogbone Mount kit
omfattande uppsättning handverktyg, inklusive uttag set med 21 - och 22-millimeters uttag, och 21 - och 22 - millimeter box-end skiftnycklar
Momentnyckel
Ratchet
Gummiklubba
Hydraulisk domkraft med jackstands
Stoppklossar sälja Grease
Visa fler instruktioner
1

Park ditt GTI på plan mark, vilket gör Se till att motorn är sval vid beröring. Engagera din parkeringsbromsen. Med hjälp av en hydraulisk domkraft, höja framsidan av din GTI och placera den på jackstands, sedan placera stoppklossar bakom bakhjulen.
2

Leta fästet stock motorn. Det är ett hundben-formad metallbit som sitter bakom trans-axel. Den är ansluten till den främre delramen, och fästbulten är lätt att se i den centrala delen av delramen. Använd en 21-millimeter (mm), box-end skiftnyckel för att lossa och ta bort bulten fabriken dogmount.
3

Använda en 16mm hylsa, ta bort de två fästskruvarna som håller den främre delen av den dogmount till GTI: s sändning. Den dogmount kommer nu vara lös, och du kan ta bort den från dess plats genom att dra den framåt (mot fronten av bilen).
4

Smörj dogbone på mount plats frikostigt. Smörj hundben utbytessats in frikostigt liksom. Skjut in insatsen i fabriken platsen. Det kommer att ta en hel del ansträngning för att få det att sitta flush. Du kan använda en gummiklubba för att få insatsen att helt sittplats.
5

tillbaka hundben montera tillbaka in i fabriken platsen. Bolt ner de främre transmission bultar till 30 foot-pounds av vridmoment. Använd den medföljande 22mm bol, följt t av den medföljande center brickan och sätt in de viktigaste dogmount centrum. Dra ner till 74 fot pounds, plus en 90 graders sväng.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87313.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.