Hur Wire Trailer lampor för en Honda Passport

Honda Passport är en kompakt SUV och märkt Hondas första steg in på SUV-marknaden. Passets motorn ger tillräckligt med ström för att möjliggöra en fiberkabel konverteringssats för att dra små släpvagnar. Fordonet säljs inte med en vanlig släpvagn ledningsnät redan ingår, så att lägga till en adapter kräver skarvning i bakljus sele. Misstag kan orsaka problem med de bakre fordonslyktorna, så du bör endast försöka detta om du har erfarenhet av styckning och skarvning ledningar. Saker du behöver
öppen nyckel
Phillips skruvmejsel
Kabelstam
Wire kranar
Visa fler instruktioner
1

Parkera Honda Pass på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen. Öppna huven och fäst den med huva prop. Koppla bort den negativa batterikabeln med en öppen nyckel.
2

Ta bort de fyra skruvarna som håller förarsidan bakljus på plats. Dra bakljus från fordonet och exponera bakljus sele. Koppla bakljus från selen och sätta bakljus på en säker plats.
3

Placera en tråd peka på passets vänstersväng signal tråd. Passets ledningar är märkt med små ord skrivna längs längden av tråden. Anslut kablaget "gul tråd i tråden kranen.
4

Placera en tråd peka på passets bakljus krets tråd. Anslut kablaget "brun tråd i tråden kranen.
5

Placera en tråd peka på passets högersväng signalkabel. Anslut kablaget "grön tråd i tråden kranen.
6

Placera en tråd peka på passets bromsljus tråd. Anslut kablaget "blå tråden i tråden kranen.
7

Anslut den vita kabeln från ledningsnätet till ett närliggande skruv som är jordad på en metallyta. Häng anslutning änden av ledningsnätet genom öppningen bakom bakljuset. Detta kommer att göra kabelnätet åtkomlig från undersidan av fordonet.
8

Anslut bakljus i ledningsnätet. Skjut bakljus på plats och fäst det med skruvarna.
9

Anslut den negativa batterikabeln och testa lamporna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95710.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.