Hur aktiverar jag farthållaren i Ford datorer?

Alla fordon, inklusive de som produceras av Ford, är utrustade med ett inbyggt datorsystem för att övervaka prestanda specifikationer och funktioner, t.ex. farthållare. Genom att trycka på knappen farthållaren på ratten aktiverar funktionen genom fordonets dator. Däremot behöver du inte använda knappen farthållaren om du ansluter din egen dator till Fords inbyggda datorn, du kan istället aktivera farthållaren med det anslutna systemet. Saker du behöver
OBD1 /2 till USB-datakabel
Bil övervakning programvara Laptop
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera om du har en OBD1 eller OBD2 kabel port. Detta är den port som används för att komma åt bilens dator. Det är oftast placerad under förarens ratt, men kolla din instruktionsbok för den exakta platsen. Hamnen är ungefär 2 inches bred och 1 tum lång. OBD2 blev anslutningsmetod som används på fordon från och med 1997.
2

Anslut den ena änden av kabeln till OBD-anslutning porten på Ford fordonet. Denna kabel kan köpas på de flesta bil-butiker och levereras med en programvara för att aktivera ditt farthållare och andra funktioner på fordonet. Anslut den andra änden av kabeln
3

in en USB porten på din bärbara dator. När den är ansluten insats programvaran installationsskivan i skivenheten på datorn, följ sedan instruktionerna i installationsguiden för att helt ställa in programmet.
4

Slå på din Ford bil och börjar köra den.
5

Starta installerade programvaran, välj sedan funktionen farthållare och aktivera alternativet genom fordonets inbyggda datorsystem när du når en önskad marschfart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96419.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.