Hur man gör LED Driving Lights

LED, eller lysdioder, är små, kraftfulla lampor som används i ett antal applikationer. Lysdioder är slitstarka, lätta och producera lite värme samtidigt som den förbrukar väldigt lite el. Många biltillverkare är att byta till LED-lampor specifikt för dessa skäl. Göra LED Strålkastare hemma kan ta del arbete men kommer att resultera i helt unika lampor för fordonet. Användare kan anpassa formen och utseendet på sina tänder också. Saker du behöver
Bil
Ljushöljet LED ljus remsor
snabblim
LED styrmodulen
uppsättning skruvmejslar
Visa fler instruktioner
1

Koppla ifrån batteriet från fordonet.
2

Ta bort det gamla lamphuset från fordonet. Detta görs på olika sätt beroende på märke på fordonet. Lamporna för en bil är belägna i en bostad. Denna enhet är ansluten till karossen. Enheten måste skruvas loss från fordonets insida (lastbil eller motorrummet) för att det skall avlägsnas. När ljuset höljet tas bort, koppla bort strömkablarna som ansluter till den.
3

Hitta en identisk lamphuset för fordonet. Dessa kan hittas på bildelar leverantörer och gårdar skräp. Ta elektroniken och lökar från huset.
4

Bifoga en LED ljus band till ljuset huset. Lysdioden remsan kan ordnas till användarens smak. Flera ljusremsor kan användas. Fäst remsorna med snabblim som superlim. Vänta tills limmet torka.
5

Kör strömkablarna från LED-ljus band (s) till baksidan av lamphuset. Fäst LED-ljus band till en LED-styrenhet. Denna enhet kommer att få ström från bilen och överlämna den till lamporna.
6

Fäst LED styrenhet till baksidan av lamphuset.
7

Anslut befintliga ledningar fordon ljus till LED-styrenheten. Kom ihåg att ansluta den positiva kabeln (oftast röd) med den positiva polen och den negativa kabeln (oftast svart) med negativa eller jordterminalen.
8

Infoga den färdigställda bostäder i kroppen av bilen. Fäst den på bilen och skruva i.
9

Anslut batteriet till fordonet. Slå på bilen och testa lamporna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87312.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.