Hur man installerar Controller Släpvagnsbromsventil i en Dodge

Körning med släpvagn ökar risken för olyckor eftersom det minskar din bromsning och kurvtagning förmåga. Ett sätt att mildra en del av denna risk är att installera en styrenhet trailer broms. En släpvagn som har elektriska installerade bromsar hjälper fordonet i bromsning genom bistånd till Dodge system. I en nödsituation denna extra bromskraft kan vara skillnaden mellan en olycka och en smal miss. Installera en broms controller i din Dodge gör att dessa system. Saker du behöver
Brake controller
Kabelsats
Butt kontakter
Scotch lås kontakter
eltejp
Tänger
Wire strippor
Drill
Skruvmejsel

Visa fler instruktioner
1

Fäst monteringsplattan för bromsen styrenheten till instrumentbrädan. Den är fäst med två skruvar borrade i plasten streck. En bra plats att lokalisera det skulle vara inom räckhåll för föraren, under rattstången.
2

Håll broms kontrollenhet mellan de två grenarna av monteringsfäste och fäst med de två medföljande skruvarna.

3

Kör den röda kabeln från bromsen regulatorn till stoppljus switch placerad bakom bromspedalen. Fäst denna tråd till makten tråd för denna växel med en scotch låsanslutning. Dessa kontakter fungerar genom att placera en tråd i varje spår och stänga grinden.
4

Kör svarta och vita kabeln från styrenheten genom brandväggen och in i motorrummet. Slå upp i förarens fotutrymme på muren som separerar motorn för en avtagbar gummi Tillgång hål. Skär ett litet hål och mata de två kablarna genom det.
5

Kör de två kablarna i steg fyra längs kroppen av Dodge till bilens batteri. Fäst den svarta kabeln till den positiva polen och den vita ledningen till den negativa polen på batteriet.
6

Kör blå kabeln från bromsen styrenheten till vänster sida av fordonet längs foten väl och hela vägen till baksidan av din Dodge. Dölj denna tråd genom att trycka den uppåt in i det inre kroppen gjutning och /eller fästa den med buntband.
7

Anslut den blå sladden till bilens släp sele blåa tråd med en butt-kontakt. Dessa verkar genom att placera två skalade kablar i vardera änden och komprimering med en tång.
8

Fäst alla lösa trådar med buntband och linda alla anslutningar i eltejp.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86368.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.