Exhaust Ändringar Öka Loudness

Avgassystemet gör mer än att bara göra sig av luft som strömmar genom motorn i ett fordon. Enkla ändringar fordonets avgassystem kan dramatiskt öka hästkrafter i en bil och ge den kraftfulla ljudet gynnade bland muskelbil och sportentusiaster bil. Genom grundläggande ändringar i sina avgassystemet, kan någon regelbunden sedan eller lastbil lätt anpassas för att låta så kraftfull och högljudd som en ikonisk amerikansk muskelbil.

reparera en skadad eller igensatt stock systemet. Rensa avgassystemet eller byt ut ljuddämparen om den är skadad. Gamla eller liten avgas rör har ofta igensättning eller skada frågor. Detta minskar avsevärt hästkrafter och loudness av avgassystemet och skapar mottrycket. Detta gör det svårare för luft att strömma och förhindrar systemet från att fungera korrekt. Ett sätt att lösa detta problem är att grundligt undersöka rören är skadade eller om de är skadade, byt ut dem med bättre modeller. Om slangen är igensatt, kan du rensa enkelt det med en kompressor.

Ändra avgassystemet genom att ersätta den med en högpresterande eftermarknaden racing modell. Om beståndet ljuddämparen och avgassystemet inte har några skador eller igensättning, men ändå inte ger ljud muskel bil du söker, kan du behöva uppgradera ditt system. Byta ut ljuddämparen på ett lager avgassystem med en mer avancerad eftermarknaden modell är ett bombsäkert sätt att öka styrkan på ditt avgassystem och öka hästkrafter samt. Många av dessa uppgraderade eftermarknaden ljuddämpare kan hittas på fordonsindustrin tillbehör butiker som Andys Auto Sport och Mopar. Lager halsdukar skiljer sig från högpresterande mönster i att de är tillverkade för att absorbera ljud, genom att dirigera avgaserna genom flera avdelningar inom ljuddämparen systemet, medan eftermarknaden modeller fria upp avgaserna. Addera ditt

Ändra spetsen av avgassystemet genom att lägga till eller byta ut din gamla spets med en modell avsedd för större ljudproduktion. Dessa tips orsakar luften blåser från avgaserna att genljuda, vilket gör det starkare och ger illusionen av tyngre varvtal som kommer från motorn.

Installerar en turbo eller kompressor. En turbo eller kompressor kan köpas från en eftermarknad delar butik eller ens från din tillverkare. Denna ändring kommer att förbättra prestandan för din avgassystemet genom trycksättning av luft som kommer in varje cylinder. Detta gör att bilen kör mer aggressivt genom att tillåta mer luft att köra genom motorn.

Borra eller skär avgasröret. Borrning bort nitarna i avgasröret s ändkåpan är en vanlig modifikation används för att diversifiera luftflödet hos avgaserna. Kapning halvvägs avgasröret mellan locket och ljuddämparen är också ett mycket framgångsrikt sätt att öka volymen på röret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84794.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.