Hur Smoke baklyktor på en 350Z

Termen "rökning" avser att lägga ett lager av svart beläggning på ytan av strålkastare, bakljus och blinkers i ett fordon. Processen liknar toning fönster, men en betydligt mörkare nyans av svart päls kan tillämpas på bakljus än vad som skulle vara lagligt eller klokt att använda på windows. Mörkare bakljus, i synnerhet, kan lägga till en exklusiv touch till bilen. De kan användas för att betona bakljus i en ljus bil eller att hjälpa bakljusen smälter in med målgång på en mörk bil. Saker du behöver
10-mm Sandpapper socket
(helst 800-grit) katalog Maskeringstejp
Rakblad
Skruvmejsel
svart sprayfärg för plast
Visa mer Instruktioner
1

Öppna den bakre luckan. Du kommer att se tre runda plastskydd ovanpå skruvarna bakom varje lampa. Pop dessa täcker med en skruvmejsel för att avslöja de skruvarna, ta bort dessa bultar med en 10-mm hylsa. Vid denna punkt är varje ljus hålls på plats av endast två fästelement. Greppa ljuset i mitten och dra upp och ut, mot en nära-sidan bakhjulet, inte mot stötfångaren. De fästelement dyker och ljuset kommer att komma ut. Du kommer att märka två kablar som är anslutna till varje ljus med clips. Ta bort clipsen och separera bakljusen.
2

Cut nog maskeringstejp för att täcka de tre hålen på toppen av varje ljus, som du just tagit bort bultarna. Riv av några 800-grit sandpapper och försiktigt sand ytan av bakljus. Detta för att säkerställa att färgen fäster på ytan. Tvätta ljuset med tvål och vatten och låt den torka. Du kommer bara att kunna känna avsluta med handen och få en bra visuell inspektion efter tvätta bort damm och låta ytan torka. Inspektera ytan för att säkerställa att alla glans har tagits bort och området har en jämn yta. Sand, tvätta och torka igen om det behövs.
3

Placera ljusen i en ren ventilerat område utan överskott vind eller utkast. Håll en burk svart sprayfärg för plast upprätt, sju till åtta inches från lamporna. Spraya med en jämn, horisontell linje, som täcker hela ytan fyra till fem gånger. Ta reda på om belysningen är tillräckligt mörkt för din smak. Fortsätt att spraya om det behövs.
4

Låt sprayfärg torka enligt anvisningarna på burken. Du kan testa torrhet genom lätt vidröra ett område som kommer att döljas under karossen när den installeras. Polera ytan med en torr trasa och inspektera ytan igen. Finishen kommer se annorlunda ut när färgen torkar. Om du önskar en mörkare finish, applicera ytterligare lager av sprayfärg och låt den torka.
5

Fäst klämmorna Anslutning av kablarna till bakljusen. Snäpp lamporna på plats igen. Skjut dem i huset från sidan och nedåt tills de snäpper på plats. Fäst skruvarna du tidigare avlägsnade och placera plastlock på toppen, driver dem på plats ordentligt med handen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85238.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.