Hur man installerar en Hot Wire på en Auto Fuse Box

Anslutning till fordonets säkringsbox genom att ersätta ett lager säkring med en säkring kran besparar dig besväret med att lokalisera och skarva in i lager kabelnätet. Fuse kranar ansluter direkt i stället för lager säkringar, och inkluderar en serieinstallation. Detta gör att ledningar som för att driva elektroniska tillbehör är lätt och säkert ansluten till en tillförlitlig kraftkälla. Eftersom säkringen täcker även ett schema, gör det också lokalisera rätt strömkälla för din elektroniska tillbehöret mycket enklare än att dechiffrera fordon kopplingsscheman. Saker du behöver
Fuse tap
Säkring avdragare
Wire strippor
Eltejp
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort fordonets batteri före gör några elektriska arbeten på din bil. Detta för att eliminera risken för elektrisk stöt när du arbetar med bilens ledningar.
2

Hitta det inre säkringsdosan. Oftast är dessa monterade på förarsidan fotutrymmet området. Mindre vanliga fall kan säkringsdosorna hittas i det inre handskfacket. Lossa plastvreden fäster locket säkringsdosan, lyft av det
3

Använd säkringsförteckningen tryckt på säkringsdosan täcka att välja ett lager säkring att knacka.. Du bör använda en säkring som bäst passar funktionerna för elektroniska tillbehör du driver.

Till exempel, om du är kabeldragning en invändig belysning tillbehör, såsom en lysande mätare eller LED växelspaksknopp, använd säkring för beståndet dash belysningssystem. Detta gör att din tillbehöret för att slå på och av med lager streck belysningssystem.
4

Grip sidorna av aktiemarknaden säkring med en säkring avdragare, försiktigt bända uppåt för att ta bort säkringen. Anslut en säkring kran i stället för lager säkringen. Tryck försiktigt ned för att säkerställa säkringen kranen fullt ansluten. Dra tråden som du vill ansluta till säkringen kranen plats.
5

Använd tråd strippor att strippa cirka 10 mm av isoleringen från änden av tråden du ansluter. Sätt i exponerade tråden änden i cylindrisk säkring kranen anslutning. Isolera anslutningen genom tätt linda in den i eltejp.
6

tillbaka locket säkringsdosan. Om det behövs, tuck överskott ledningar åt sidan och fäst den med eltejp. Återanslut bilbatteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86861.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.