Hur man registrerar sig med Chevrolet

Du kan registrera med Chevrolet på nätet för att se till att du är up-to-date på den senaste informationen om både företaget och din specifika Chevy fordon. Registrering med Chevrolet kommer att hålla garantin up-to-date och se till att du får e-postmeddelanden om återkallelser och annan viktig information. Saker du behöver
Yahoo ID
Chevrolet chassinumret (VIN)
Visa fler instruktioner
1

Gå till General Motors Owner Center webbplats (se Resurser ) och klicka på den blå knappen som lyder "Logga in /Bli medlem." Klicka på "Fortsätt" i pop-up-skärm som informerar dig om att du lämnar GM: s officiella webbplats och gå till Yahoo-värd GM Owner Center.
2

Logga in Yahoo med ditt nuvarande konto Yahoo email . Om du inte har ett Yahoo-ID, registrera med Yahoo genom att klicka på "Bli medlem"-länken längst ner på skylten i rutan och fylla i de blanketter som tillhandahålls till dig av Yahoo.
3 < p> Läs och acceptera Yahoos villkor för GM Owner webbplatsen. Fyll i formuläret som begär ditt namn och adress och klicka på länken för att leta upp din bil. Lägg till din specifika Chevrolet fordon genom sitt VIN. Din VIN är noterat på titeln på din bil, på en skylt på instrumentbrädan och även i pappersarbete som du fick när du köpte den. Du kan också lägga till ditt fordon med hjälp av dess år, märke och modell, men det är en generisk registrering som inte skickar ni minns information eller tillåta dig att registrera konton för dina andra GM alternativ, såsom OnStar och bonusprogram.

4

Lägg alla dina fordon genom sina vins. Klicka på länken längst ner på sidan som låter dig att avsluta din registrering och spara dina uppgifter. Du är nu registrerad hos General Motors och Chevrolet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95635.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.