Hur man installerar en Controller Prodigy Broms

Installera en broms controller ger föraren möjlighet att styra strömmen till en släpvagnens bromssystem utan att lämna förarsätet. Den Tekonsha Prodigy är ett varumärke alternativ för förare som söker den bromsassistansen av en proportionell broms controller. En gång installerat, kommer Prodigy ger ström från dragfordonet för att möjliggöra en släpvagnens elektriska bromsar. Lämpligen presenterar Prodigy också en digital display för att hjälpa föraren att hålla ett vakande öga på sin bromsverkan. Saker du behöver
Tekonsha Prodigy
Kabelstam
Monteringsfäste
Skruvmejsel
4 - # 8 x 3/8 "skruvar
Skruvdragare
Show Fler Instruktioner
1

Placera Tekonsha Prodigy broms controller inuti hytten för dragfordonet. Leta ledningarna kontakten på baksidan av styrenheten och anslut pigtail kablage, medföljer broms controller, i kontakten.
2

Anslut den vita kabeln från pigtail sele till en bergvärmepump i bilens motorrum. Fäst den svarta kabeln till den positiva sidan av bogsera riggen batteri, den röda kabeln till den kalla sidan av stoppljus brytaren på bromspedalen, och den blå tråden till släpet kontakten baktill på fordonet. Du kan också välja att använda ett kabelnät som är specifik för din bil, om den är utrustad med en fiberkabel paket. I här fallet, anslut ena änden av selen till Prodigy och den andra änden som anges av fordonets tillverkare.
3

Montera regulatorn Prodigy bromsen inne i hytten, när ledningsdragningen är klar . Placera fästet på den plats där den ska vara fast monterade. Välj en plats som är tillgänglig för föraren och där alla komponenter bakom instrumentbrädan kommer inte att skadas av monteringsfäste skruvarna.
4

Håll fästet på plats och sätt en # 8 x 3/8 "maskin skruv i varje monteringshål. Dra åt skruvarna med en skruvdragare. Slip Prodigy controller i fästet. Sätt i en annan # 8 x 3/8 "maskin skruv i varje monteringshål på sidan av fästet för att hålla regulatorn på plats. Justera Prodigy att sitta i en vinkel mellan 0 och 70 grader och dra åt skruvarna med en skruvmejsel.

5

Ställ strömbrytaren till släpfordonets bromssystem före varje resa genom att koppla en släpvagn till dragfordonet och manuellt justera Prodigy s inställningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86765.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.