Hur konvertera en manuell Jack till Electric

Konfigurera din husbil, när du når parken, kan vara en mödosam uppgift. Ett sätt att minska mängden fysiskt arbete är att ersätta din manual tungan jack med en elektrisk modell. Detta gör det möjligt att sänka och höja på släpets tungan med en enkel knapptryckning. Den elektriska uttaget monteras med bultar det till de befintliga hålen och ledningar till släpfordonets batterier. Det här jobbet kan åstadkommas i en eftermiddag med några vanliga verktyg. Saker du behöver
träklossar
Tire stoppklossar
Hylsnyckelsats
Ratchet
Avbitare
sidavbitare
skarvförbindning
Tänger
Säkringshållare
Säkring
Buntband
eltejp
Visa fler instruktioner
1

parkerar vagnen på en plan, fast yta och chock däcken. Placera träblock under tungan av trailern tills de stöder vikten av den främre änden.
2

Använd en hylsa och spärrskaft för att ta bort de tre skruvarna som håller fast den manuella kontakten till tungan. Ta den manuella uttaget och ställ åt sidan.
3

Rikta den elektriska uttaget s mount över de tre hålen på tungan och fäst med de ursprungliga bultarna och låsbrickor. Dra åt bultarna.
4

Placera elektriska uttaget motor så att den är vänd mot framsidan av släpets tungan. Dra åt bultarna mycket säkert.
5

Kör de röda och gröna kablarna från elektriska uttaget till vagnens batteri. Kapa kablarna till rätt längd och band 3/8 av en tum av isoleringen från ändarna.
6

Fäst säkringshållaren s ledning i slutet av den röda tråd med en butt-kontakt. Dessa fungerar genom att föra in en tråd i varje ände och komprimera med en tång. Slå in anslutningen i eltejp.
7

Lossa pluspolen på batteriet, skjut säkringshållaren s tråd undertill, och dra åt den. Lossa minuspolen på batteriet, skjut den gröna ledningen undertill, och dra åt den.
8

Säkra lösa kablar med buntband och sätt i säkringen i säkringshållaren.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87416.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.