Hur man installerar Dana 60 Höga Steer Arms

Höga styr vapen är utformade för att montera styrstag högt på axeln för att undvika skador medan off road. Höga styr armarna också tillåter dig att installera en större styrstag och dra länken för överlägsen styrka i ditt styrsystem. Köp höga styra armar på nätet, eller på din lokala delar butik. Olika tillverkare erbjuder olika höga styr armarna beroende på din ansökan. Slutför installationen i din uppfart med enkla verktyg. Saker du behöver
Wrench in
Shop handdukar
gänglåsningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera styra armen på axeln nära utanför däcket . Om axeln pumpa är på förarsidan, den höga styra armen kommer att vara placerad på passagerarsidan.
2

Ta bort de fyra skruvarna som håller fast locket lager kingpin till axeln med hjälp av en skiftnyckel. Ta av locket från fordonet, samt på våren under locket.
3

Rengör anliggningsytorna med en butik handduk.
4

Ansök tråden låsa den korta änden av den gängade bultar och infoga dem i hålen där locket togs bort. Dra åt bultarna till 80-ft.lbs med en momentnyckel.
5

Placera fjädern tillbaka i position och gänga den höga styra armen på pinnbultarna. Fäst höga styra armen till axeln med de medföljande muttrarna. Vridmoment dem till 80 ft-lbs. med hjälp av en momentnyckel.
6

Kolla nötter efter 50 miles körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87301.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.