Hur man installerar en Universal antenn för en Hyundai Elantra

Många universella eftermarknaden antenner skryta bättre mottagning kapacitet än sina OEM-motsvarigheter. Dålig mottagning, böjda antenner, lösa anslutningar eller byta till en mindre profil antenn alla är lönsamma skäl till att vilja byta från OEM-antennen till en universell eftermarknad antenn. När du installerar en ny antenn, i allmänhet du ska installera det på samma plats som fabriken antennen brukade vara, men i vissa fall kan du vara tvungen att flytta antennen. Om antennen behöver flyttas, måste du vara bekväm att borra ett hål i utsidan av din Elantra. Saker du behöver Review, Universal antenn install kit
Drill
Metal fil
Väderbeständig Socket tätningsmedel
ställa
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort minuspolen på batteriet genom att skruva loss den från den negativa batteripolen.
2

Välj en plats för att installera din nya antenn. Platsen måste vara av metall för att möjliggöra för jordning. Platsen bör också vara inom 40 inches av din huvudenhet för bästa mottagning.
3

Borra ett ¼ tums hål på din plats. Vara säker på att känna området du borrar in för att se till att du inte skadar några viktiga komponenter i ditt fordon.
4

Använd en fil att avlägsna ojämna kanter från hålet. Placera en dime-stora mängd av väderbeständigt tätningsmedel under basen av antennen.
5

Skjut basen av antennen genom hålet. Fäst antennkabeln, bricka och mutter på andra sidan av ramen. Oftast sker detta i bagageutrymmet. Antennen kommer att montera på eller nära stammen, och ledningarna i allmänhet faller inne i stammen.
6

Dra åt muttern för att fästa antennen. Ta bort de två skruvarna ovanför mätaren klustret på instrumentbrädan i bilen. Ta bort de två skruvarna bakom askkoppen.
7

Börja i ena änden av den främre streck och sakta dra bort tills du känner klippen på ytterkanterna separerar. Ta det kabelnät håller streck genom att trycka in på deras frigivning fliken.
8

Ta bort de fyra skruvarna som håller huvudenheten. Ta huvudenheten.
9

Dra antennkabeln bakom instrumentbrädan på baksidan av huvudenheten och koppla in den i. Beroende på huvudenheten modell, kan du behöva en adapter.

10

Återkoppla huvudenheten och bindestreck. Anslut den negativa polen på batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86952.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.