Hur att dölja en bil för Paint

Redan innan EPA förbjöd försäljning av flyktiga organiska ämnen innehållande billacker till allmänheten, var bilen målning inte precis något som många människor ville göra hemma. Men spraya färgen är bara en del av målningen processen, för det mesta, och investerade arbetskraft i form av prep arbete och maskering. Även den genomsnittliga personen kan rädda sig några stora pengar på body shop genom att göra prep och sandning själva. Saker du behöver
maskeringspapper
Målare tejp
plast rakblad
plastkaross spatel
Pen kniv
Visa fler instruktioner
1

Använd en dubbel-lager maskeringstejp över dina strålkastare, och använda hörnet på plastkaross spatel (vanligen medföljer plast spackel) för att driva bandet in i separation linjer runt strålkastarna. Skjut in bandet i gummi trim runt strålkastarna.
2

Trimma bandet med din plast rakblad. Skjut bladet i urtagen och i skiljelinjen mellan weatherstripping och metall kaross. Använd en mycket stadig hand här, speciellt kring den externa trim. Du kanske vill använda en linjal tryckt mot karossen för att hjälpa stadig bladet och ger en slät delningslinje.
3

Upprepa proceduren runt bakljus, blinkers och alla krom eller färgade trim som du inte vill ha målat. Det är samma procedur om och om igen, tejp, tryck in och platta med spatel, och trimma med rakkniv. Avlägsna eventuella emblem på kroppen genom att antingen poppar dem med spateln, unbolting dem från baksidan, eller borra ut eller skära ryggen bort av nitarna. Du kan prova att tejpa runt emblem, men det är oftast enklare att bara ta bort dem.
4

Applicera några slingor av tejp för att centra för din vindruta, sidorutor och bakruta. Skär några stora bitar av maskeringspapper - specialiserad målning papper med ett ogenomträngligt underlag - till ungefär formen och storleken på dina fönster. Du kan behöva skära vindrutan mask i två eller tre bitar för att få den att följa konturen av vindrutan.
5

Tillämpa papper masker till Windows genom att hålla dem till bandet slingor. Tryck dem platt och trimma dem fönstrens omkrets ca en tum från där den möter trim. Applicera tejpen till omkretsen av papper, täcka trim och glas, och använd sedan spateln och rakhyveln som passar bandet till trim som du gjorde på andra ställen på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87302.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.