Hur Anpassa Bilar & Wheels

Anpassa bilar och hjul är en gemensam strävan bland bilentusiaster. Anpassa innebär att ändra utseendet och, ibland, prestandan av ett fordon. Det finns otaliga sätt att anpassa en bil och dess hjul. Det hela handlar om personlig smak. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Maskeringstejp
Spray primer
Sprayfärg
220 -, 320 -, 400 -, 600 -, 1000-grit sandpapper
Custom inre komponenter
Custom yttre linser
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Borrmaskin
borrkronor
Diverse fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Paint hjulen. Även om det finns många sätt att anpassa hjulen på din bil, inklusive förkromning och pulverlackering dem, målar dem det enklaste sättet att göra det själv. Besluta om en färg och om du vill måla hela hjulet eller bara centrum.
2

höja fordonet med en domkraft och stödja den med pallbockar. Ta bort hjulen. Tejpen däcken och arealer för de hjul som du inte vill ha målade. Instegsskydd hjulen med 220-grit sandpapper för att åstadkomma en yta för att färgen ska hålla sig till.
3

Applicera tre av fyra skikt av primer, låta dem torka i 30 minuter mellan lagren. Våt sand primer med 320-grit och sedan 400-slippapper. Spraya på 3:57 skikt av färg du har valt. Låt färgen torka i 30 minuter mellan lagren. Låt sista skiktet torka över natten och sedan sand färgen med 400-grit, 600-grit och 1000-grit våtslippapper.
4

Lägre bilens fjädring. Medan hjulen tas bort och bilen stöds på pallbockar, ta bort fjädring och installera sänkningssats och stötar prestanda. Förfarandet kommer att variera beroende på vilken typ av bil. Sänk bilen till marken.
5

Installera mörklagda eller tydliga yttre tur linser signal. Skruva beståndet linserna. Skruva anpassade linser på i deras ställe. Se till att du kontrollera lokala lagar innan du utför denna ändring för att se till att det är street legal.
6

Installera en ratt stil styrning från Momo eller Sparco. Ta bort dynan i mitten av hjulet. Ta centrum muttern och dra av hjulet. Du kan behöva använda en avdragare ratt att ta bort hjulet. Skjut hjulet adaptern på rattstången. Installera centrum muttern. Skruva fast ratten på navet adaptern.
7

Ta bort vredet stock skift. Dessa skruva oftast på, även om de ibland hålls på med en ställskruv. Installera en eftermarknad växelspaksknopp för en egen look. Dessa är vanligen hålls på med låsskruvar som går runt omkretsen av botten av ratten och dra mot växelaxel.
8

Installera borrade pedaler. Ta bort lager gummikuddar pedal. Placera nya pedaler över armarna metall pedal och markera var hålen måste borras. Använd en borrmaskin för att göra hål. Bolt de borrade pedaler på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95435.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.