Corvette C4 LT1 Performance Tips

Att arbeta på att förbättra prestanda i en Corvette kan vara spännande, speciellt när du ser den ansträngning förvandlas till snabbare acceleration. Genom att förbättra Corvette strömkälla, kommer den totala prestandan av fordonet förbättras också. Det finns några effektiva sätt att göra din Corvette snabbare och förbättra din körupplevelse. Installera en Performance Chip


Om Corvette byggdes efter 1990, kommer det att ha en elektronisk bränsleinsprutning. Med en elektronisk bränsleinsprutning, kommer du att kunna manipulera datachip som styr bränsleflödet av Corvette. Detta gör att du kan ta bort den vanliga kontrollen och öka flödet bränsleinsprutning, vilket kommer att öka Perfomance av Corvette.
Köp en elektrisk fläkt


nära radiatorn är motorfläkten. Fläkten huvudsyfte är att hålla motorn sval. Om Corvette är äldre, kommer fläkten vara mekanisk. Överväga att installera en elektrisk. Elektriska fläktar är mycket effektivare och kan kyla motorn snabbare. Detta ger bättre prestanda och hastighet.
Installerar en turbo.

Installera en turbo kan drastiskt öka hastigheten och prestanda av Corvette. Turboaggregat komprimera luft som strömmar in i motorn genom cylindern. Komprimera luften ökar Corvette makt. Öka vridmomentet


öka vridmomentet är ett annat sätt att öka hästkrafter av Corvette
. Om du ändrar avgassystemet och ECU /bränsle-mapping, kommer det att resultera i en ökning av vridmomentet.
Mäta resultaten

Innan spendera tid, pengar och ansträngningar för att öka prestanda Corvette, ta den till banan och upprätta en genomsnittlig varvtid. Efter varje förändring sker, återvända till banan och skapa en ny, och förhoppningsvis bättre, varvtid. Distinktionen hjälper dig att avgöra hur effektivt ändringarna varit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95969.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.