Gör det själv: Trailer Decal

Dekaler är ett bra sätt att lägga till din egen personliga stil till en resa släpvagn. Likaså dekaler är idealiska för att marknadsföra ditt företag eller racingteam på sidan av ett inbyggt släp. Vanligast är släpvagn dekaler gjorda av självhäftande vinyl som professionellt har sänkts till en specifik design, uppsättning av bokstäver eller logotyp. Trailer dekaler kan också göras hemma med hjälp av stora ark vinyl, men på grund av deras typiskt stora storlek, kan du välja att arbeta med en lokal eller online-återförsäljare för att skapa dina egna dekaler. Tillämpa dekaler, emellertid, kan göras av vem som helst. Saker du behöver
Cleaner Review Tvättsprit
Luddfri trasa
vinyldekaler
Vinyl ansökan bespruta
Sugskrapa
Visa fler instruktioner

1

Rengör området att dekalen kommer att tillämpas på användning av ett rengöringsmedel som inte skadar den yttre finishen på släpvagnen och en ren trasa. Efter all smuts har avlägsnats, torka området ner en sista gång med en liten mängd alkohol och en luddfri trasa. En ren yta är viktigt att säkerställa att vinyllim korrekt vidhäftar till släpet.
2

Känn trailern för att avgöra yttemperaturen på området där dekalen ska tillämpas. Helst bör trailern vara mellan 50 grader till 90 grader Fahrenheit för vinyldekaler som ska installeras. Om vagnen är kall eller varm vid beröring, flytta den till ett annat område där det kan sitta i solen eller skuggan. En värmepistol kan också användas för att hjälpa försiktigt värma ytan. Placera dekalen på en plan yta nära släpet
3

. Spraya själva trailern med vinyl ansökan spray innan försiktigt skalar vinyl bort av sin stomark och spraya den klibbiga sidan av dekalen med ansökan spray. Be en kompis om hjälp med stora bitar för att undvika misstag sträckning, böjning eller riva det grafiskt.
4

Applicera dekalen till släpet ytan. Försiktigt arbete eventuella luftbubblor eller fukt från programmet spruta ut från under vinyl med en gummiskrapa. Starta vid mitten av dekalen och röra sig utåt i båda riktningarna. Användningen av ansökan sprayen gör vinyl att försiktigt skalas av och snabbt flyttas om dekalen är missriktad.
5

Låt dekalen torka på trailern ytan i 10 till 15 minuter och upprepa process för flera dekaler eller enskilda bokstäver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85787.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.