Hur Refinish hjulen med Dupli-Color Wheel Paint

dubbelarbete Färghjulsfel färg finns i flera fabriken letar finish för att återställa dina hjul till deras fabrik yta eller en egen look. Färgen är akrylemalj och motstår broms damm, spån, kemikalier och rengöringsmedel. Du kan använda Dupli-Färghjulsfel måla på någon typ av hjul eftersom den följer aluminium, stål och plast. Oavsett vilken typ av hjul som du måste måla, kan du använda dubbelarbete Färghjulsfel färg för att få dem att se nya igen. Saker du behöver
Bil tvål
Sponge
Water
Jack står
Jack
Däck verktyg
Grön instegsskydd pad
Vax-och-fett remover
Microfiber handduk
Maskeringstejp
trasa
Visa fler instruktioner
1

ta bort hjulen från bilen. Använd fyra pallbockar för att hålla bilen upp, eller använda en annan uppsättning av hjul och däck för att sätta på den medan dessa hjul målas.
2

Tvätta hjulen med bil tvål och en svamp. Avlägsna all lös smuts, bromsdamm och vägsmuts. Skölj hjulen och låt dem torka helt.
3

Scuff hela ytan av hjulet, med gröna instegsskydd pad. Instegsskydd hjulet tills ytan är jämnt matt.
4

Skölj slipdammet utanför hjulen och låt dem torka helt. Gå över några blanka områden med tröskelskyddet pad igen. Place maskeringspapper under kanten av hjulen för att skydda däcken mot översprutning. Täck luftventilen stjälkar och alla andra områden som du inte vill måla.
5

Torka torra hjul med vax-och-fett remover och en microfiber handduk. Den remover avdunstar snabbt och försvinner på mindre än två minuter. Det behöver inte tvättas bort hjulet innan du målar den.
6

Skaka burken med dubbelarbete Färghjulsfel måla kraftigt i en hel minut. Spraya ett tunt lager färg på varje hjul. Håll burk 6 till 8 inches från ytan av hjulet och flytta vänster och höger, inte upp och ner. Låt färgen torka i 30 till 45 minuter.
7

Skaka burken med färg igen och spraya en andra beläggning på hjulen. Upprepa föregående målningen steg för att sätta ytterligare fyra eller fem rockar på hjulen. Låt varje lager torka i 30 till 45 minuter innan nästa. Vänta en hel 24 timmar före montering av fälgar tillbaka till ditt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83064.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.