Hur Wire en Boost Gauge i en Jetta MK4

Om du äger en Mark 4 Volkswagen Jetta med en turbo laddare, installera ett uppsving mätare hjälper dig att veta precis hur mycket laddtryck din turbo är utmatning, och när. Ledningar sådan mätare är en enkel sak att ansluta linjen laddtryck, sedan trycka de elektroniska ledningar till en strömkälla för att säkerställa att mätaren makt och lampor och påslagen med fordonet. Saker du behöver
Laddtrycksmätare och kabelsats
12-Volt testlampa
kniv
Skruvmejsel
Slangklämmor
Visa fler Instruktioner
1

Koppla bort minuspolen från fordonets batteri.
2

Ta bort plasten motorkåpan leta bränsleslangen tryckregulatorn. Se din bruksanvisning om du inte kan hitta här.
3

Kapa slangen gummi regulatorn och sätt i plast T-ventil medföljer mätaren. Skjut längd ingår vakuumslang linje över tredje munstycke för T-ventil, kör sedan den andra änden genom fordonet brandväggen. Fäst alla tre anslutningar till T-ventil med de medföljande slangklämmorna för att hindra dem från att lossna med tiden.
4

Montera Laddtrycksmätare till önskad plats i bilen, kanske till ytan av instrumentbräda, till en A-stolpe pod eller varhelst du vill. Sätt i den andra änden av sugröret du matas genom brandväggen till den hullingförsedda montering på baksidan av Laddtrycksmätare.
5

Anslut jordkabeln till en metallyta kopplad till bilens jord. Testa med ett 12 - volts testa lampan genom att återansluta batteriet, med alligator klämma ansluten till batterier pluspolen och spetsen på mätaren till platsen av marken som du har valt. Om det är en lämplig plats webbplats, kommer lampan lysa.
6

Anslut strömkabeln till makten sidan av instrumentbelysningen säkringen. För att hitta detta, se din instruktionsbok eller ha en vän cykel instrumentet tänds på och av när du testar de kontakter säkringspanel med ditt test lampa. Anslut alligator klämma testlampan till en ren metall markyta på bilen. Tryck spetsen på testlampan till makten sidan av säkringar tills du identifierar säkringen instrumentbelysningen. Det kommer att lysa upp ditt test lampan när du trycker på strömbrytaren. Starta bilen och ta det för en provtur för att kolla om funktionalitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87407.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.