Z32 300ZX Motor Konvertering

Infördes 1983 och säljs som Fairlady Z i Japan, är det 300ZX en av biltillverkaren Nissans mest sägenomspunna erbjudanden. Den 1991-1996 Z32: s 300-hästkrafter twin-turbo VG30DETT är en populär swap in nonturbo Z-bilar. Sourcing

VG30DETT och Japan-bara, singel-turbo VG30DET kusin var mycket specialiserade motorer och kom in bara ett fåtal bilar. I USA, kommer du bara hitta en turbo VG motor under huven på en Z32 300ZX.
Delar som behövs

Du måste byta ut allt mellan brandväggen och strålkastarna, inklusive hela motorn, alla tillbehör, datorn och ledningsnätet och eventuellt överföring och alla tillhörande komponenter, datorer och sensorer.
Konvertering

Även om Z32 motorn är tekniskt en lager-byte swap för nonturbo VG-motorer, är det enda sättet du kommer att samla alla delar du behöver för att förvärva ett förlist Z32 donator och pirat varje huvudkomponent från den. Den nya motorn kommer att bulten i din nonturbo Z-bil på samma sätt den gamla kom ut.
Alternativ

Du kan också överväga att installera den kompressormatade versionen av denna motor , känd som VG33ER. Den producerar bara ca 210 hästkrafter i lager formen, men det är något större förskjutning, så att du kan uppnå 300-plus hästkrafter genom att vrida upp uppsving. Dessutom är det mycket lättare att hitta eftersom det kom in 2001 till 2004 US-marknaden Nissan gränser och Xterras. Du kan också överväga en kraftfull, billig och riklig GM LS-serien V8.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86612.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.