Hur man installerar ett Smoke Switch

En rök switch är en uppgradering funktion som du kan lägga till i din bil om du vill att effekten av böljande rök när du punch ner på gaspedalen . Processen att lägga växeln varierar starkt efter märke och modell . Stegen i den här artikeln tillämpas på en Edge Comp diesel . Instruktioner
1

Använd en voltmeter för att kontrollera att +5 V sidan av motorns kontaktdon är fortfarande funktionell . Den kontakten går från batteriet till din motor . När du tar isär den , bör du se tre kortplatser som håller ledningarna från batteriet . Den +5 volt sidan är oftast till vänster . Av de tre ledningarna ( +5 volt , signal och jord ) , behöver du signalen en nästa .
2

Skär våren bly ( en av de tre leder väg från anslutningen till din motor ) och lägg SPST vippbrytare till den linjen . Detta är röken switch .
3

Kör motorn normalt . Röken omkopplaren kommer att ha datorn visar en status på 100 % uppsving , medan MAP -sensorn kommer att vara så sanningsenlig som möjligt. The MAP-sensor övervakar samlingsröret absoluta trycket , med hjälp av data för att beräkna luftdensitet och massflödet. Röken switch snedvrider uppgifterna . När omkopplaren är påslagen , kommer din bil att fungera normalt . När strömbrytaren är avstängd , kommer motorn att ge rök när du träffar på gasen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87399.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.