Hur man installerar HID i en Honda

HID lampor, till skillnad från konventionella billampor, inte har en glödtråd. Istället är en blandning av olika gaser som finns i ett glasrör, och när en hög spänning elektrisk ström leds genom den, producerar gasen ljus. Mest HID kit kommer med reservlampor och en ballast, som förvandlar de 12 DC volt som bilen producerar till 23.000 AC volt för att antända gasen i lökarna. Saker du behöver
uttag
Drill
plåtskruv
Visa mer Instruktioner
1

bort lökarna fabriken strålkastare. Det är ofta nödvändigt att avlägsna strålkastarhuset samt att skapa utrymme för att montera HID ballaster.
2

Byt ut lamporna fabriken strålkastare med HID reservlampor. Ersättningarna ska passa precis som fabriken som gjorde. Om det verkar som om ändringar i strålkastarhuset kan behövas, kolla lampan storlek och kontrollera att du har de rätta.
3

Montera förkopplingsdon. Förkopplingsdon ska inte monteras där de kommer att utsättas för hög värme, vatten eller smuts. De ska monteras så nära strålkastaren som möjligt, eftersom de får sin ström från fabriken strålkastare sele.
4

Använd en multimeter för att testa polariteten av fabriken strålkastare sele. Anslut den till ballasten och anslut de återstående barlasttankar kablarna till HID lampa.
5

Vänd strålkastarna på och testa för funktion. Korrekt installerad, bör de HID lampor tänds precis som fabriken lökar gör när strålkastarna är påslagna. Om de inte kommer på, vända polariteten på strålkastarens trådarna och försök igen. Om lamporna flimrar, kolla grunderna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83153.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.