Hur man installerar en digital varvräknare

En varvräknare är en mätare på ett fordon som visar varv per minut på motorn. De flesta fordonen är utrustade med analoga färdskrivare, men vissa har inte varvräknare alls. Digitala färdskrivare är mer exakta än analoga färdskrivare, så de är önskad av många entusiaster. De specifika steg för att installera en digital varvräknare kommer att variera beroende på dina fordon tillverkare och modell, men de allmänna principerna är desamma. Saker du behöver
Drill
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort minuspolen på batteriet genom att skruva loss minuspolen från den negativa batteripolen.
2

Lokalisera ett lämpligt område i instrumentpanelen för att installera varvräknare. Välj inte en plats som kommer att hämma din körning. Välj inte en plats som kommer att drabbas med direkt solljus, eftersom detta kommer att minska synligheten.
3

Säkra varvräknare till instrumentbrädan med hjälp av borrmall som tillhandahålls. Montera varvräknare med de medföljande skruvarna.
4

Anslut 100-400 V-och insatsvaror signal till lämpliga terminaler på baksidan av varvräknaren om du använder en elektrisk signal ingång. Skruv både de positiva och negativa kablarna på plats. Kom ihåg att köra alla ledningar minst 12 inches bort från andra kablar som bär stora laster
5

Anslut 3 -. 20 V peak magnetisk pickup makt och insignal till lämpliga terminaler på baksidan av varvräknare om du använder magnetiska signalinmatningar.
6

Anslut de positiva och negativa utgångar på din varvräknare till de positiva och negativa polerna på din over-speed switch.
7

Anslut minuspolen på batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86858.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.