Hur man installerar ett Magnaflow Ljuddämpare

Om ljuddämparen på din bil är trasig eller gammal, kan du ersätta den med en eftermarknad Magnaflow ljuddämparen. Magnaflow erbjuder många universellt passande ljuddämpare för många fordonstyper, inklusive lastbilar, stadsjeepar och sedaner. Ljuddämparen dämpar bullret från avgassystemet. Det passar mellan den katalytiska omvandlaren röret och avgasrör. Även om den exakta metoden för att installera ett Magnaflow ljuddämparen beror på märke och modell bil du har, är förfarandet liknande för de flesta fordon. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
roterande skärverktyg, Sawzall eller ficklampa svetsare
Motor olja eller fett
Skyddsglasögon
domkraft Sida 2 pallbockar

Visa fler instruktioner
1

Lyft den bakre änden av bilen med en domkraft. Skjut båda pallbockar under fordonet. Sänk chassit på pallbockar.
2

Lossa skruvarna som håller U-fäste som förenar ljuddämparen till katalysatorn avgasröret, använda din hylsnyckel. Dra av U-fästet. Om bultarna och U-fäste är rostiga och kommer inte att lossna, skär genom U-konsolen med en skärande roterande verktyg, en Sawzall eller en fackla svetsare. Bär skyddsglasögon under kapningen för att skydda dina ögon. Skär inte utöver fästet eller du kan skära igenom katalysatorn röret. Dra av U-fästet när det lossnar.
3

Upprepa Steg 2 för att ta bort U-fästet som håller fast den manliga änden av ljuddämparen till den kvinnliga slutet av avgasröret.
4

Leta efter en liten flikar krage runt ljuddämparen handtag fäste som monteras i chassit vistelsen. Tryck in fliken på kragen. Dra kragen utanför handtagsfästet. Dra ljuddämparen ur chassit och ställ den åt sidan.
5

Ställ Magnaflow ljuddämparens handtagsfästet i chassit stannar där den gamla ljuddämparen var inställd. Kläm fast kragen runt handtaget fästet.
6

Smörj manliga änden av den katalytiska omvandlare röret med motorolja. Skjut U-fästet bort tidigare eller en ny U-fäste som medföljer Magnaflow ljuddämparen under katalytisk omvandlare röret. Wiggle röret i honänden av magnaflow ljuddämparen. Säkra beslaget genom att skjuta U-bygeln över den punkt där de två lederna överlappar varandra. Dra åt skruvarna på U-fäste för att fästa det på plats.
7

Smörj hanänden av Magnaflow ljuddämpare med motorolja. Skjut U-fästet bort tidigare eller en ny U-fäste över avgasrör. Sätt Magnaflow ljuddämparens manliga änden i den kvinnliga slutet av avgasrör. Fäst beslaget på plats genom att dra åt U-fästet över den del där de två rören överlappar varandra. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85488.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.