Hur man målar Stripes på en RV

Måla ränder på en RV är inte annorlunda än att måla dem på något annat - hypotetiskt, i alla fall. Även en liten husbil är alldeles för stor för att uppskatta rand placering och detaljerat arbete, vilket innebär att du måste ägna särskild uppmärksamhet åt att ställa in mönstret förväg. Tänk på att konsumenterna inte längre kan skaffa bilklassade, flyktiga organiska föreningar som innehåller färg, vilket säkerligen kommer att påverka hur du närmar lack. Saker du behöver
1/8-tums vinyl maskeringstejp
3/8-tums vinyl
maskeringstejp 3-fot bred rulle maskeringspapper
Maroon Scotch brite
Air kompressor
Paint gun
Högpresterande lackfärg
1/8-tums pin-stripe
Visa fler instruktioner
1

Rulla en längd av maskeringspapper flera fot längre än längden på din RV och hänga den på sidan av RV med tejp. Fäst den ordentligt, men använd inte så mycket band som du kommer att slita masken medan du tar bort det senare. Normalt skulle du lägga ut banden på en bils kropp med målartejp och sedan du skulle skapa en överföring mask efteråt. Men med något så stort och platt som en RV, hoppa rätt att göra överföringen masken. På ena sidan av din RV
2

Stand och planera exakt hur du vill att dina ränder titta. Börjar på framsidan av RV, börja om en linje av 1/8-tums målartejp för att markera toppen av din rand. Om du är ute efter att rand en perfekt rak linje, då du kanske vill använda en krita linje för att markera papper först.
3

Tryck bandet i pappret med höger pekfinger medan du håller rullen med vänster hand. Silvertejp fungerar också fantastiskt för den här uppgiften om du inte är ute efter att skapa komplexa former, men du måste kritstreck över färgen kanterna senare. Fortsätt att lägga ut den övre och undre gränsen av dina band, är mycket noga med att hålla linjerna slät och rak. Eventuella misstag här kommer att visa i den färdiga produkten.
4

Använd en mycket vass rakkniv att skära ut mitten av överföringen mask längs den nedre kanten av din övre band linje och den övre kanten på din botten ett. Tanken här är att skära ut den centrala delen av masken där din rand kommer att gå, lämna en kant av 1/8-tums band runt den.
5

Bryt ut 3/8 -tums band och gå till framsidan av RV. Mycket försiktigt applicera 3/8-tums tejp över 1/8-tums band så att den exakt sammanfaller med tejp kant på ena sidan och skjuter in din öppen plats med 1/4-tums på den andra. Tryck här utstickande bit av band i RV kroppen att hålla masken till det. Fortsätta göra det längs hela längden av kroppen
6

Scuff att området innanför masken -. Där randen kommer att gå - med en röd Scotch Brite pad. Tanken här är att bara ta glansen av den befintliga färgen så att strecket måla pinnar. Torka av området ner med en luddfri trasa och alkohol för att bli av med dammet.
7

Måla rand på RV. Du har ett par alternativ här. Om du har turen att ha en färg pistol och fullständiga bilklassade VOC färger, då du redan vet hur man använder dem. Om du inte har VOC färger, men vill att avsluta, ta RV till en body shop för att få dem spraya. Annars är du fastnat antingen sprutning panelerna ner med en högpresterande emalj - allmänt kallad "trailer måla," finns på någon järnaffär -. Eller spray måla det med en svart, vit eller beige apparat epoxi

8

Låt färgen att ställa upp, och sedan försiktigt dra 3/8-tums vinyltejpen utanför RV kroppen och 1/8-tums tejpen på papper mask. Mycket försiktigt dra masken RV och har en assistent hjälpa dig att bära runt på den andra sidan av RV. Nu, tejpa överföringen masken till den andra sidan av din RV, med den tidigare utanför delen av masken med färgen på den vänd mot kroppen av RV.
9

Applicera 3/8 -tums band såsom beskrivits ovan. Den här gången måste du känna igenom papperet för toppen av din 1/8-tums band linje, eftersom det är nu på baksidan. Upprepa steg 5 till 7. Om du tar RV till en professionell målare, då kanske du vill göra en andra mask från originalet så de är båda på plats när du kommer dit.
10

Låt färgen torka, ta bort masken och undersöka dina ränder. Om du inte är helt nöjd med kantning eller vill dölja färgen åsen, då kan du gå över den med lite 1/8-tums pinstripe för en mer färdig look.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96677.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.