Hur Wire en CB i en Jeep Wrangler

Om du vill installera en CB-radio på din Jeep Wrangler, måste du köpa en antenn som kan justeras upp till 10 fot. Anledningen till detta är att alla antenner och kabel har impedans eller ett motstånd till rörelsen av elektrisk ström. CB radio har 40 kanaler, och att få rätt impedans för alla kanaler du behöver en antenn omkring 39 meter i längd. En kompromiss är definitivt i ordning. En 10-fots antenn är den bästa kompromissen med minsta stående våg. Saker du behöver
Drill
Borrspetsar
Phillips head set skruvmejsel
skiftnycklar
Box av diverse tråd Terminalanslutningarna
Wire VECKARE
Visa fler instruktioner

1

Håll CB fäste upp till den plats där den ska monteras, markera hålen och borra dem. Sätt in de två bultar som medföljer CB-radio genom konsolen och hålen. Montera muttrarna och dra åt dem med en skiftnyckel.
2

Montera radio i hållaren med de medföljande delarna. Vanligen finns det två vingskruvarna som håller fast radion i fästet. Läs instruktionerna radioanläggning om en annan anordning tillhandahålls för din särskilt märke av radio.
3

Läs instruktionerna som medföljer antennen. Det finns flera olika adaptrar medföljer antennen kit för olika fordon. Borra hål på den plats som anges i kit instruktioner, montera bultarna levereras dra åt dem med skiftnyckeln.
4

Montera antennkabeln genom sidan av Jeep s baksätet och under mattan upp på radio. Det kan vara nödvändigt att ta bort sparkplåt på dörrtröskeln för att lyfta mattan. Om detta är nödvändigt, använd Phillips skruvmejsel för att ta bort skruvarna så att mattan kan lyftas.
5

Trä antennkabeln på baksidan av CB-radio genom att trycka på plug in och vrida den gängade ringen medurs. Anslut den svarta kabeln på baksidan av radion till en bra jord. De flesta Jeepar har en metall streck så installera en post-typ terminal kontakten på slutet av den svarta kabeln, kläm den med tråd crimpers, och placera den under en klämma skruv mellan radio fästet och instrumentbrädan dra åt skruven.

6

Anslut den röda tråd, som är strömkabeln, till den manliga flatstift som är en enda platt inlägg bredvid radion säkringen i säkringsdosan under förarsidan streck. Använd en kvinnlig spade terminal fås att glida ned på den manliga flatstift på änden av tråden och crimp det med wire crimpers. Fäst mike till CB. Det finns en kontakt på vänster sida av radion. Tryck mike koppla in och vrid låsringen medsols.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84338.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.