Hur man gör en RAM Luftintag För A 2003 Ford Crown Victoria

Den 2003 Ford Crown Victoria vanligtvis fungerar som en polisbil, som den levereras med en big block V-8 motor som ger mer än 220 hästkrafter. Du kan få ännu mer makt genom att installera ett nytt intag prestanda luft på bilens motor. RAM luftintag kommer att lägga ca 13 extra hästkrafter till Crown Victorias redan potent motor. Oavsett om du är en polis eller inte, att ha lite extra kraft är alltid värt det. Saker du behöver
Crown Victoria RAM luftintag kit
skruvmejsel
Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Fäst silikon puckel slangen från RAM intag kit för att insugningsröret att använda någon av slangklämmorna. Dra åt skruven på slangklämman med en vanlig skruvmejsel.
2

Placera skumisolering kantning ur satsen runt hela kanten av värmeskölden. Värmeskölden kommer att se till att värmen släpps ut av motorn inte kommer att värma luften sugs in i intaget varmare något mer än nödvändigt.
3

Montera slangen adapter som ansluter konen filter till Crown Victoria massa luftflöde sensor. Fäst de fyra bultarna till Crown Victorias sensor med en spärr och socket set.
4

Placera konen filtret på sidan av adaptern som inte vidrör massa luftflöde sensor, och dra filtrets slang klämma att fästa den på adaptern.
5

Placera den andra silikonslang på den öppna sidan av luftmassemätaren och dra åt dess slangklämma med skruvmejseln.
6

Öppna huven på Crown Victoria, och koppla bort den negativa batterikabeln. Ta bort de två slangklämmor som håller gamla intaget till spjällhuset och luft box med skruvmejseln.
7

Lossa locket luft rutan och ta bort den. Ta bort de tre skruvarna som håller luften rutan till Crown Victoria med Ratchet och Hylsnyckelsats. Ta bort gummit monteringstapp underifrån luften rutan.
8

Bolt "Z" fästet på kylaren med kylarens stock bult. Skruva fast "L" fäste i borrhålet som tidigare innehade gummiupphängning stud. Placera den sista kvarvarande "L" fästet i ett öppet borrhål på hjulhuset.
9

Placera värmeskölden på de installerade fästena och dra åt sina förbindelser med Ratchet och Hylsnyckelsats.

10

Bolt sadeln fästet på undre värmeskölden fäste stud. Insugningsröret kommer att vila här. In
11

Placera den monterade insugningsröret genom öppningen på värmeskölden, vilande på sadeln fästet. Anslut den andra änden till spjällhuset och säkra dess slangklämma.
12

Placera konen filtret med luftmassemätaren montering på insugningsröret slut som sticker ut genom värmeskölden. Dra åt sin slangklämma. Anslut den elektriska kablaget hängande intill inloppsröret till luftmassemätare. Sätt veven slangen fallet ventilering i den lilla hamnen på insugningsröret.
13

Anslut den negativa batterikabeln, och stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86308.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.