Hur man driver ett byte till en bil Fuse Box

En bil switch används för nya tillägg till din bil som ljus barer, stereo förstärkare och nya soltak. Omkopplaren är en elektrisk anslutning som är ansluten till den huvudsakliga kretsarna i fordonet. När det är vänt på, går strömmen till den nya komponenten. Det kommer att ge enkel åtkomst och mer kontroll, om föraren har för avsikt att driva en ny enhet under körning. Med grundläggande elektriska kunskaper, tar det bara ungefär en eftermiddag är värt tiden. Saker du behöver
Drill och lite
Switch tråd
Visa fler instruktioner
1

Utse en plats för installation av växeln om du inte redan har gjort så. Vanligtvis är switchar monterade på instrumentbrädan eller kontrollpanelen för enklast åtkomst.
2

Borra ett hål i instrumentbrädan stort nog för brytarledning med en borrmaskin och rätt storlek bit. De flesta switch ledningar kräver minst en 1/4-tums hål.
3

Kör brytarledning genom hålet och in i instrumentbrädan. Dra kabeln till ledningsnätet om den är tillgänglig, eller direkt till bilens säkringsbox, beroende på vilket som är närmare. Fäst tråden i selen med en zip slips eller trä den igenom selen om möjligt.
4

Dra kabeln till bilens säkringsbox. Anslut kontakten brytarledning till bilen säkringsboxen genom att sätta in kontakten i säkringsdosan facket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83860.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.