Hur Wire en 12V cigarettändaruttag i ett tält släpvagn?

När du har monterat en 12 volts cigarettändaruttag i ett tält släpvagn, är relativt enkel att fästa kablarna till den. För att göra detta måste du ha tillgång till resten av släpvagnskablage att hitta 12 volts källa och en bergvärmepump. De flesta små tält släpvagnar har endast en fyra trådanslutning till dragfordonet. Denna anslutning inte innehåller en dedikerad 12 volt tråd, men den bakljuset krets kan användas vid behov. I detta fall skulle det cigarettändaruttag fungerar bara när baklyktor var påslagen. Saker du behöver
18 gage avbitare
Wire
Wire strippor
Skruvmejsel
Wire nötter
Visa fler instruktioner
sex eller sju pins kontakter Trailer

1

Identifiera den röda (12 volt) tråd på släpet kontakten. Trace denna tråd längs trailern till den punkten att det är närmast din cigarettändaruttag.
2

Splice denna tråd till en lämplig längd av 18 gage tråd med en tråd mutter.

3

Anslut den andra änden av 18 gage kabeln till mittledaren på cigarettändaruttag. Vissa tändare uttag har skruvplintar och en del är färdigkopplad och kan anslutas till 18 gage tråd med en tråd mutter.
4

Identifiera den vita (jord) kabeln på släpet kontakten.

5

Anslut den vita (jord) ledningen till den yttre anslutning av cigarettändaruttag med en längd av 18 gage tråd liknar ovan.
Fyra Pin Trailer Connectors

6

Hitta den bruna (baklykta) tråd på släpet kontakten. Trace denna tråd längs trailern till den punkten att det är närmast din cigarettändaruttag. Anmärkning:.. Den cigarettändaruttag fungerar endast när släpvagnen baklyktor är på
7

Splice denna tråd till en lämplig längd av 18 gage tråd med en tråd mutter
8 < p> Anslut den andra änden av 18 gage kabeln till mittledaren på cigarettändaruttag. Vissa tändare uttag har skruvplintar och en del är färdigkopplad och kan anslutas till 18 gage tråd med en tråd mutter.
9

Identifiera den vita (jord) kabeln på släpet kontakten.

10

Anslut den vita (jord) ledningen till den yttre anslutning av cigarettändaruttag med en längd av 18 gage tråd liknar ovan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87229.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.