Hur man installerar kallt luftintaget på en 2000 Honda Civic

Kall luftintag är relativt billiga, lätta att installera och ger flera fördelar. Genom att använda kylaren, drog tätare luft från en plats längre bort från motorn, kan motorn bränna mer bränsle för att skapa ström under acceleration. Under lätt gaspådrag, är en liten ökning i bränsleekonomi gemensamt. Dessutom förändrar en kall luftintaget ljudet av din motor, vilket resulterar i en sportigare ton. Du kan installera ett intag på 2000 Honda Civic med enbart grundläggande handverktyg. Saker du behöver
Skruvmejsel
Metric hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Lossa slangklämman förbinder plast intag röret till spjällhuset. Använd en skruvmejsel för att vrida skruven på klämman moturs tills det lossnar tillräckligt att glida av. Koppla sensorn massa luftflöde och vakuumslangen från röret.
2

Ta bort de fyra skruvarna på toppen av luft box med en hylsnyckel. Dra luften filtrera bort, utsätta två bultar på botten av luftlådan som håller den till ramen. Ta bort dessa två bultar och dra luften rutan, tillsammans med den anslutna röret, ut ur motorrummet.
3

Anslut kall luftintaget är röret till spjällhuset. Skjut hylsan över spjällhuset öppningen och dra åt klämman. Anslut vakuumslangen och massa luftflöde sensor till detta rör. Om ditt intag är en två-rörsystemet, ansluter det andra röret till den första. Fäst filtret på änden av röret och dra åt klämman.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86051.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.