LED Belysning Projekt för bilar

LED-lampor är en mycket enkel och kostnadseffektiv sätt att klä upp din bil. Belysningssystem är lätt tillgängliga på nätet eller ens på din lokala auto leverans butik. De kräver inte mycket kunskap om elektronik och är enkla att installera. Gränserna är din fantasi och kanske utgången på din avgiftssystem om du också ryckas. Accents uppnås med denna moderna stil av belysning kan klä din bil upp för en kväll cruising staden eller bara för att visa upp på den lokala Auto Expo. Färger och placering

bästa leta efter belysningen inte syns. Detta innebär att lamporna själva är dolda och deras glöd lyser i precis rätt ställen. Detta kan uppnås genom placering. Det är lätt att uppnå denna typ av effekt med maj typer och modeller av LED-lampor på marknaden. Det finns regelbundna remsor, enstaka lampor, eller inneslutet band. Vissa är mycket flexibla och vissa är mer räfflade. Lysdioder inkluderar funktioner såsom Tri-chip och väder provtryck för ljusare belysning eller accenter exteriör i nästan alla färger du kan tänka dig. Ha kul när du räkna ut färgerna och placering, använda ett par bitar av färgad plast över en LED handhållna eller ficklampa på olika platser, för att få en uppfattning om vad den slutliga produkten kommer att ge.
Ledningsdragning och fastsättning

Mest belysning kommer att ha klisterremsor med en skruv eller nit att hålla dem på ett mer permanent sätt. Titta innan du borrar. Ledningarna varierar, en del med "vanliga" att vara positiv och andra negativ. Forskning de bästa sätten att förhindra kortslutningar och alltid använda en säkring mellan din kraftkälla och ljusen. Se till att kolla lokala fordons-koder för din nyfunna uttryck, vissa underredet belysning på allmänna vägar kommer att belöna dig med en biljett för dina ansträngningar. Installera en strömbrytare för att stänga av dem, som kan bidra till att förhindra ett missöde med lagen. Mängden el som används av lysdioder är mycket liten och de flesta fordon kan kompensera ganska bra. Men om du installerar för många och köra dem alla på samma gång, det finns en möjlighet att använda mer ström än din generator kan ersätta
Belysning hjulhusen
< p> Placering av "badkar" lyser inuti fender väl kan enkelt göras på insidan övre blossar av hjulhuset. Lökarna själva kommer att döljas men ljuset kommer att visa sig på däck och fälg. Mot framsidan och baksidan av fender väl är en annan bra plats att lägga lite ljus för att visa upp hjulen, men de kommer att bli föremål för tyngre fukt och smuts, C hoose ljusen och typ av montering noga om de ska hålla.

Under Car Lighting

Dina alternativ för belysning underredet är praktiskt taget obegränsad. Sömmen vid basen av varje organ panel är en rolig plats att börja. Undvik saker som ramverk och avstängning om det blir någon typ av mekanisk infästning. Du vill inte att borra några hål i dessa områden.
Använda lysdioder i Trunk

stammen kan vara massor av kul för ljus. Under flänsen på utsidan ringen av trucken kommer att lysa upp hela området. Här igen, håll dig borta från rörliga delar, t.ex. gångjärn, fjädrar och mekanismer låsning. Ledningar måste springa ifrån dessa också. Om det finns ett badkar för reservdäcket, kan detta också vara ett bra ställe att visa lite stil.
Belysning Up Dash

Dash /Underdash belysning måste göras noggrant. Ingen belysning eller ledningar bör någonsin hindra användningen av kontroll över ditt fordon. Pedal lampor är kul. Tända mätarna från utsidan kan också ge en intressant look. Se till att alla dessa lampor inte står inför förarnas ögon när som helst, eftersom de kan hindra mörkerseende. Addera lysdioder Under huven

kreativ här också. Kom bara ihåg att hålla sig borta från alla rörliga delar eller något som kan äventyra säkerheten för att köra din bil, bortsett från dessa, finns det några andra regler. Placera aldrig någon belysning eller ledningar någonstans nära motorn, avgaser, eller turbo som de kommer att smälta och orsaka kortslutning. Också, aldrig borra hål i någon av dessa delar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83716.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.