Hur man installerar på Cargo Net i en 2010 Honda Civic

lastnät att förhindra spill i bagageutrymmet samtidigt transporterar varor såsom livsmedel. Honda erbjuder en OEM lastnät kit som du köper och installerar på din 2010 Civic. Du kan installera lastnät i din 2010 Honda Civic själv istället för att ta bilen till en återförsäljare eller mekaniker, du sparar pengar. Den mest utmanande delen av denna process är att borra hål i bilen bålen. Saker du behöver
Honda lastnät monteringssats
skruvmejsel
Skyddsglasögon
Electric drill
Borrspetsar
Nitmutter verktyg
Wrench set tusch- penna
Körnare
Hammer
Visa fler instruktioner
1

Park ditt 2010 Honda Civic och öppna bagageluckan. Lokalisera de två plastclips på vardera sidan av stammen som håller stammen foder till kroppen. Dessa clips är placerade direkt under gummitätningen längs kanten på bålen.
2

Bänd klippen med hjälp av en skruvmejsel. Kasta de plastclips.
3

Sätt på skyddsglasögon och borra ett hål genom hålen där du tog bort de svarta plastclips, med hjälp av en borrmaskin och en 9mm borr. Borra hålet helt genom stammen foder och stammen sidopanelen under fodret, ca 1/4 tum djup.
4

Installera en nitmutterns från din lastnät kit på slutet av en nitmutterns verktyg och sätt in den borrade nyligen hål, ett på varje sida. Använd en insexnyckel och standard öppen nyckel för att dra åt nitmuttern, håll insexnyckel stilla och vrid öppen nyckel medurs
5

Vrid nitmuttern verktyget moturs för att ta bort. det från nitmuttern.
6

Anslut två T-ankare från din lastnät kit till slutet av en två skruvar ur satsen. Sätt i T-anchor/bolt enheten i niten. Twist medsols tills de sitter. Upprepa på andra sidan.
7

Sänk baksätet inifrån Civic och ta bort mattan bagageutrymmets golv. Observera att det finns två klipp under baksätena som du måste bända bort. Ställ mattan bagageutrymmets golv åt sidan.
8

Sätt den högra plast mall från din lastnät kit längs botten av den högra sidan av stammen, under golvmattan och över sidan bagagerumsinsatsen . Rikta in hålet på mallen med hålet att klippet från golvmattan passar genom, under baksätet. Rita ett märke på de två ställen som anges på mallen med en tuschpenna. Ta bort mallen och upprepa på vänster sida med vänster-sida plast mall.
9

körnare märken du gjort med tuschpenna. Upprepa på vänstra sidan av stammen.
10

Lyft medlöparsidan bålen något och kontrollera centrumstöten markerar löper längs plåt revbenet nedanför linern.
11

Borra hål genom centrum körnslag med en 3 mm borr först, följt av ett 5,5 mm borr, ca 1/4 tum djup. Upprepa på vänster sida av bålen.
12

Anslut fyra självgängande skruvar från lastnätet kit till ändarna av fyra T-ankare.
13

Installera en T-anchor/self-tapping skruvmonteringen i varje av de fyra hålen (två på varje sida) som du borrade. Sätt i skruven och vrid medsols tills den sitter.
14

tillbaka mattan bagageutrymmets golv. Installera lastnätet genom att linda loopas ändarna runt T-ankare i bålen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85270.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.