Hur man använder en bärbar DVD-Car Mount

Bärbar DVD bil fästen är utformade så att du kan installera dem själv utan att behöva klippa några hål eller lägga ledningar till ditt fordon. Du använder det befintliga hålet takbelysning och kablar i taket. Installationen bör kräva runt en timme. Saker du behöver
liten skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med maskin kran bits
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Wedge en liten skruvmejsel mellan takbelysning och taket för att bända upp takbelysning lös. När takbelysning är löst nog för att passa fingrarna mellan ljuset och taket, dra ut den från taket hålet och ta bort den med händerna. Koppla bort kablaget från baksidan av takbelysning och stoppa in trådarna i taket hålet.
2

Placera fästet upp över taket hål och spår runt den med bladet på snickarens kniv att skära innertaket kring monteringsfästet. Ta fästet så att du kan ta bort den kapade headliner. Dra ledningarna ner från hålet och montera dem genom spåren på fästet.
3

Placera fästet tillbaka över taket hålet och använd en borrmaskin med maskin kranar att borra ett hål genom varje hörn av monteringskonsolen i taket. Borra inte djupare än djupet av taket. Machine kranar skapar gängade hål som gör att du kan använda skruvar med dem.
4

in fästskruvarna genom hålen i fästet och dra åt dem i taket med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Skjut DVD fästet på fästet och anslut ledningsnätet i DVD-spelaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85087.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.