Hur öka hästkrafter på min Cummins Engine

Öka hästkrafter för din Dodge Cummins genom att förse den med mer bränsle. Eftermarknaden prestanda företag producerar datoriserade moduler som ökar bränsletillförseln och motorns timing. Dessa är installerade genom att koppla dem till rätt givare, och kan köpas online eller på sin höjd diesel delar butik. Du måste känna rätt motor och årsmodell på ditt fordon för att säkerställa en korrekt modulen köpt. Instruktioner
1

Hitta en säker plats för modulen under huven, såsom förarsidan fender-väl. Montera kardborreband på fender-väl genom att ta bort tejp och trycka fast den ordentligt på plats. Fäst modulen till kardborreband på samma sätt.
2

Lokalisera MAP-sensorn på din Cummins motor. MAP sensor är placerad på baksidan av bränslet filterhuset nära toppen av motorblocket. Sensorn har två kablar som ansluter till ett lager plugg som går in i motorblocket. Ta bort sensorn från motorblocket genom att trycka frigöringsflikarna. Addera 3

Anslut ledningar kontakten som följde med modulen i motorns MAP sensor anslutning. Anslut den andra änden till modulen. De två kontakterna är olika former, så att anslutningarna inte kan vändas.
4

Lokalisera och ta bort bilens datalänk anslutning direkt ovanför servopumpen genom att trycka frigöringsflikarna. Anslutningen är en triangelformad kabelnätet som ansluts till motorblocket.
5

Anslut kopplingen som följde med modulen i kontakten på motorblocket. Anslut den motsatta änden av modulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84878.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.