Mud Flap Monteringsanvisning

Stänkskydd är gummimattor fästa direkt bakom hjulen på antingen bilar eller lastbilar. Deras huvudsakliga funktion är att skydda hjulhusen från lera - och att skydda fordon bakom bilen. De kan också skydda mot flygande skräp eller grus. Medan vissa stater kan kräva stänkskydd, inte alla gör. Installera dem kan vara ganska lätt, men det beror på vilken typ av fastsättning som används. Löstagbara Stänkskydd

En löstagbar stänkskydd är en dragkrok montera. Denna typ av klaff har monteringsarmar med rörformade inre ändar förenade med en kontakt. Avtagbara stift är insatta genom förutbestämda hål i monteringsarmen och är anslutna för att säkra stänkskyddet till fordonet. Alternativt

kan stänkskydd fästas vid ändarna av en monteringsstång som spänner över båda hjulen, eller om flera hjul på en stor lastbil eller rigg. Beroende på fordonets storlek, märke och modell, det finns olika typer av avtagbara stänkskydd. En enkel sökning på nätet med din bil kommer att ge den rätta modellen.
Slider Fjädring med fästvinklar

Denna typ av installation innebär en duschstång, reglage fjädring och anpassningsbar bakåt delen. De stänkskydd kommer att skjutas från den bakre delen.

Ingår i paketet är en hållare system som har många gängade bultar som sträcker sig horisontellt och bakåt från klaffen. Dessa kommer att placeras mellan toppen och botten av anordningen. Det finns även nötter och koppling skor. Varje sko kommer att få en stud och säkras med muttern på ett hål. Detta säkrar klaffen mellan hållaren och skorna.

Kopplingen bör helst innehålla en prognos som sträcker sig framåt och är över hålen. Detta kommer att ge en stödpunkt. Dessutom ingår bör vara minst en tand för att gripa fliken själv och skon när muttrarna är åtdragna. Slutligen, kontrollera att nötterna är täckta för att skydda trappsteg i stud.
Installera

Oavsett vilken typ av apparat du använder, följa några enkla regler för att säkerställa en lyckad installation.

Park och säkra fordonet på plant underlag. Detta kommer att säkerställa att klaffarna själva med vara nivå. Om du tar bort däcket, har du mer utrymme att arbeta med. Placera fliken i hjulet väl och se till att det är en lämplig höjd och inte röra eller dra på marken.

Placera skruvar, muttrar, borrningar eller vad hårdvaran kommer med dina stänkskydd och fortsätt med försiktighet. Inte overscrew eller borra eftersom detta kommer att orsaka skador på fordonet. Se till att all hårdvara är säker och fast. Slutligen, upprepa alla stegen tills alla stänkskydd är installerad och på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83297.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.