Hur Wire en marin Trailer

Båtägare använder sina marina trailers flytta båtarna till och från en sjö eller annat vattendrag. Alla vagnar måste ha ett grundläggande belysningssystem till lagligt på allmän väg. Detta inkluderar signal, markör och bromsljus. Andra system, såsom omvänd lampor och elektriska bromsar, kan behövas också, beroende på den lokala lagstiftningen. Använda några vanliga verktyg, kan du ansluta din marina trailer på en eftermiddag. Saker du behöver
Fyrpolig släpvagnskablage kit
Buntband
Scotchlok eller motsvarande kontakter
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Säkra fyrpoliga sele till tungan av trailern med buntband. Lämna tillräckligt lång så att selen kan nå bilens elektriska mottagare.
2

Sand en liten del av färgen från släpets tungan. Fäst den vita kabeln från selen till plåten med en borr och plåtskruv. Vagnens lampor använder metallramen som sin jordanslutning.
3

Kör den bruna kabeln från selen längs ramen till den första markör ljus. Anslut den bruna tråden till makten tråd för ljuset med en Scotchlok kontakt eller motsvarande. Dessa verkar genom att placera en tråd i varje lucka och stänga grinden tills den låses.
4

Kör den bruna kabeln till nästa markör ljus och anslut den på samma sätt till dess makt tråd. Upprepa denna process tills alla positionsljus är anslutna.
5

Kör selen "gula ledningen längs ramen till vänster blinkers. Anslut den till makten tråd med en Scotchlok kontakt eller motsvarande.
6

Kör selen "grön tråd längs ramen till höger blinkers. Anslut den till makten tråd med en Scotchlok kontakt eller motsvarande.
7

Wrap alla anslutningar i eltejp. Fäst de lösa trådarna i ramen av trailern med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87205.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.