Hur man gör Motorcykel Säten

Nya motorcykel säten kan vara kostsamt och svårt att hitta. Men med rätt verktyg och processer, vilket gör din egen är möjlig. Majoriteten av din kostnad kommer bestå av en ersättare sits mount. Täckmaterial och skum kan köpas för nästan ingenting. Saker du behöver
ersätter bit säte mountLarge av paperBand såg eller jigsawBlock av säte foamSeat täckmaterial (se resurserna nedan) Standard verktyg scissorsStaple pistol
Visa fler instruktioner
1

Skaffa ett fäste ersättare säte för den motorcykel som du gör sitsen för. Se till att den passar ordentligt och ta bort eventuellt skum eller häftklamrar överblivna om det är en återanvänds säte mount.
2

Ta ett stort papper och spåra konturerna av sätets fäste. Spåra detta utkast på ett block av säte skum. Trace mörkt så att du enkelt kan se konturerna för kapning.
3

hjälp av en stor bandsåg eller sticksåg, skär konturerna av sätet montera ur skummet. Gör detta långsamt och försiktigt, försöker hålla skurna linjer så korrekt och smidigt som möjligt. Nu
4

, med den gamla motorcykeln plats som referens, forma kurvorna i sätet med hjälp av band eller sticksåg . Tänk på att du inte behöver göra stolen precis som den gamla. Du kan forma den till vad du vill. Ta hänsyn till saker som utrymme för en passagerare och bekväma kurvor.
5

Besluta om vilka material du vill använda för sittunderlag. Se till att tänka på glidning och stil tillsammans med allt annat som ingår i din fråga. Till exempel täcker läderarbeten väl för klassisk stil gatan cyklar, medan plast-och gummi-stil klädslar fungerar bra för off-road motorcyklar.
6

Spåra konturerna av sätets fäste på materialark. Använda ett par vanliga verktyg sax, klippa plåt ca 7 till 10 inches större än spåra så att den fullt ut ska passa över skummet och fästet.
7

Börjar på toppen av sätet montera, dra materialet över montering och börja häfta det till botten av berget. I alla tider hålla materialet så tätt som möjligt. Sträck materialet så att det passar över sammansättningen utan några veck och rynkor. Applicera häftklamrar var två till tre inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82936.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.