Hantverk för mekanik

Vid första anblicken en gearhead livsstil och en konstnärlig man verkar möta några viktiga konflikter. Medan konsten definieras som något som existerar enbart för att existera, insisterar gearhead inneboende pragmatism som något värt att göra måste ha någon form av mening. Däremot kan en flyktig blick på insidan av en 4,6-liters Ford aluminiumblock eller de graciöst böjda skövlar en turbo kompressor hjul övertyga konstnären att det faktiskt finns skönhet i ren funktionalitet. Det är allt en fråga om perspektiv. Hushållens Accents

Fans av BBC: s prisbelönta programmet "Top Gear" vet redan att bildelar kan göra för några mycket stilrena och iögonfallande möbler. Showen underskrift soffbord - en polerad aluminium V8 motorblock toppad med en tjock glasskiva - är ett perfekt exempel på denna nisch koncept. Föreställ dig en ljuskrona gjord av polerat rostfritt stål stötstänger och lampetter belysning gjorda av vevstakar. Du kan inte kalla dig en riktig bil-kille tills du har tittat på en racing stol och allvarligt övervägas bygga en dinette som anges av dem.
Modell Bilar Till Salu

Modeller är ett perfekt utlopp för den konstnärligt-lutande gearhead, särskilt de ingenjörer som tycker minutiös detalj. Visst, du kan skapa precis en till modell kit anvisningar, men det är ungefär lika roligt som en ben-lager Camry. Fullt "ledningar" din motorrummet med målade lina och bröd-slips tråd är bara början. Den modellering industrin är massiv, och du behöver inte titta alltför svårt att hitta ett sätt att installera riktiga "plysch" mattor (egentligen en glasfiber damm som kallas "flockning"), arbetar huvud-och bakljus, och ett antal andra lite accenter för att göra din modell ett riktigt sticker ut.
Extreme Modellering

Så du har hittat ett kit som liknar din high-school kärlek, men den saknar den slitna utseendet på ett fordon som körs hårt och sätta undan våt. För att simulera fastrostade paneler, behöver du bara knacka försiktigt det drabbade panel med en glödhet kniv eller lödkolv, sedan gå över den med lite gap-fyllnadsgrundfärg. När du har din Rusto-stav precis som du vill ha det, ge det ett hem genom att skapa ett diorama. Vill du återskapa den tid som du krossade en big block Camaro med din fyrcylindriga Ford Courier på en svagt upplyst, tvåfilig backroad? Kolla in den storskaliga sektionen modell tåg på din lokala hantverk butik för storskaliga leveranser. Addera Robots
p Det finns ett par olika sätt att gå om att bygga roboten människan , hundar, spindlar, kycklingar eller politiker. Du kan hantverk varje enskild bit själv och driva den med R /C fordon servon, eller så kan du köpa en av de nya Erector set och använda det som en bas. Även Lego erbjuder några ganska avancerade komponenter om du inte har något emot att använda plast. Om karossen är din sak, kan du klädd din robot skelett med formad aluminium eller gjutna glasfiber sedan använda den för att jaga katten.


Synliga Motorer Tekniskt sett är det en modell, men en synlig motor kan bli en del av verkligt funktionell konst om du tar rätt strategi. Först, skaffa en farkost-typ airbrush och ladda den med ett förtunnat-ned blandning av MirraChrome och lösningsmedel. Sedan gäller ett tunt lager till kolven toppar och ytterväggen cylinderväggarna (där kylmediet skulle vara). Den krom kommer att spegla "tändstift" lyser när de går ut. Med lite kreativitet, färg och några strategiskt placerade LED-lampor, kan en löpande synlig motor under en glasmonter göra en perfekt nattlampa för alla blivande växel. Istället för batterier, elektriska motorn med en spänning justerbar plug-in adaptern och ställ in den på den lägsta spänningen så monteringen roterar mycket långsamt. Om det är lite alltför bullriga, byta ut satsens växel-enhet för en remdrift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87206.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.