Att montera en bildskärm i en bil

Installera en TV-skärm i bilen låter som en skrämmande uppgift och på grund av detta, skulle de flesta människor hellre betala för att ha det installerat för dem. I verkligheten är uppgiften inte så svårt som det låter, varje steg är en enkel uppgift som använder ett gemensamt hushåll verktyg. Du behöver inte installera någon extra kablar i bilen eller skär några hål i det inre. Saker du behöver
Overhead fäste kit
Flat skruvmejsel
Carpenters Drill kniv hotell med maskin kran borr
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner

1

Placera huvudet av flat skruvmejsel under basen på kupolen ljus och vrid den ett kvarts varv för att lossa den. När takbelysning är lös nog att få, ta bort den med händerna. Kläm sidorna av kablaget som är ansluten till baksidan av takbelysning och dra kabelstammen ur pluggen. Stoppa kablaget upp i taket.
2

Håll monitorn fästet upp över taket hålet. Headliner, det tunt material som täcker insidan av bilens tak, behöver tas bort för att fästet att ligga plant mot taket för att minska vibrationer i monitorn medan bilen är i rörelse. Använd en snickare kniv att skära headliner runt fästet. När innertaket har skurits allt de runt, ta bort fästet så att du kan ta bort den bit av innertaket och kassera den. Dra kablaget från taket hålet och och igenom centrum öppningen i konsolen.
3

Håll konsolen tillbaka till tak över hålet. Borra ett hål i varje hörn av fästet och fortsätta borra i taket. Använd en borr med en 10-24 maskin kran borr för att skapa gängade hål och se till att borrkronan inte borra för djupt in i taket.
4

in fästskruvarna genom fästet in i taket. Dra åt skruvarna med en stjärnskruvmejsel. Anslut kabelstammen in i monitorn. Skjut skärmen på fästet, skjut monitorn tillbaka på fästet tills du känner att det klickar på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95965.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.