Hur man gör en Subwoofer Case

Lägga till en subwoofer till din bil kan avsevärt förbättra ljudet av ditt ljudsystem genom att ge rikare basljud. Men när du köper en helt ny eller ens en begagnad subwoofer, det sista du tänker på kan vara att gå ut och spendera mer pengar för att få en premade kapsling. Lyckligtvis, tillverka din egen kapsling är inte alltför svårt. Efter beslut om storleken på lådan och använda några mycket grundläggande verktyg, kan du göra din egen baslåda. Saker du behöver
Träfiberskiva eller plywood
Måttband
Bordssåg eller cirkelsåg
Trälim
Ström Skruvar borra
eller naglar
Hammer
tätningspistol och täta
Jigsaw
Visa fler instruktioner
1

få tillräckligt träfiberskiva eller plywood för storleken på lådan. Detta kommer att komma från variabler såsom storleken på subwooferns och storleken av det utrymme i vilket höljet kommer att placeras. Storleken på din subwoofer kommer att avgöra storleken på lådan. En 10-tums subwoofer behöver allt från en 1 till 1,5 kubikfot rutan, och en 12-tums subwoofer behöver en 2 till 3 kubikfot rutan.
2

Rita dina önskade storlekar för boxen på tavlan eller trä och såg ut varje avsnitt:. toppen, botten och sidor
3

Kontrollera alla sidor av lådan passar ihop perfekt. Du kan också använda tandställning på insidan för stabilitet, om så önskas.
4

Damma av styrelser och börjar montera skåpet.
5

Anslut brädor en i tid med trälim. Förstärk dem genom att placera antingen skruvar eller spikar längs lederna. Det spelar ingen roll vad du använder för förstärkning, så länge rutan förblir robust. Inte montera inte framstycket, som är den sida som öppnas för högtalaren.
6

Försegla resten av lådan med hjälp av en tätningspistol längs lederna. När lådan är helt tätad, placera framsidan på lådan
7

Hitta den exakta mitten av framsidan av lådan,. Detta är där subwoofern går
. 8

Mät subwoofern innan du gör några märken på lådan. Applicera mätningarna centrerade beroende på var du hittade den exakta mitten av rutan.
9

Markera avsnittet som ska klippas ut för subwoofern, och se till att läppen av subwoofern kommer att vila på utanför boxen och inte gå helt igenom hålet.
10

Använd en sticksåg för att skära igenom lådan och göra hålet för subwoofern.
11

Place vissa av täta silikontätning på fingret och når genom öppningen för att täta framsidan av lådan.
12

Placera subwoofern i lådan och fäst den med träskruvar genom de utsedda hålen redan på subwoofern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87355.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.