Instruktioner för Safety First 3-in-1 Carseat

Säkerheten för ditt barn när körningen är av största vikt. Alpha Omega Elite 3-in-1 bilbarnstol från Safety First kombinerar en bakåtvänd bilbarnstol, en framåtvänd bilbarnstol och ett bälte positionering booster. Du måste installera bilstolen korrekt uppfyller säkerhetskraven och att säkerställa bekvämligheten för barnet passageraren. En gång installerat stolen kan användas från barnet genom att små barn skeden utan att behöva köpa en ny stol att justera för storlek. Instruktioner
1

Bestäm återhållsamhet och sätets läge. För barn mellan 5 till 35 pund och 19 till 36 inches barnet och barnstol därför vetter mot baksidan av fordonet och placeras i baksätet. För barn mellan 22 och £ 40 och mellan 34 och 43 inches plus över ett år gammal, är barnet och bilbarnstol ansikte på framsidan av fordonet och placeras i baksätet. För barn i åldern 40 till 100 kg och 43 52 inches, barnet och bilbarnstol står framför fordonet och placeras i baksätet. De fem punktsbälte bör avlägsnas och fordonets bilbälte används.
2

Säkra sitsen på plats. Om barnet är fäst i stolen med en fem punktsbälte, därefter fast sitsen på plats med bilens säkerhetsbälte i kortläsaren bakom bilbarnstolen. Om barnet använder bilbälte i bilen, då bandet kommer att hålla barnet och stolen på plats.
3

Justera bilbarnstol som passar ditt barn. Dra packningen spärren bältet klart av fasthållningsanordningen för barn skalet. Lossa selen genom att trycka ner på selen frigöringsspaken och dra i selen. Tryck på selen knappen hållaren utsläpp och drag ändarna isär. Tryck på spännet knappen och dra isär spänne plattorna. Placera selen över sidorna av bilbarnstolar.
4

Säkra ditt barn i bilbarnstol. Placera selens remmar över barnets axlar. Klicka på varje spännplattedel i motsvarande kortplats på spännet. Snap selen hållaren tillsammans. Dra på selen justeringsremmen att dra åt selen till en perfekt passform. Placera selen hållaren i mitten bröstet borta från barnets hals. Tryck på låsspärren och avlägsna selen att ta barnet ur sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87235.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.