Hur man gör en Chevy Cobalt SS Faster

Om du äger en Chevrolet Cobalt SS och vill förbättra effekten av fordonet , det finns ett antal olika saker som kan göras för att göra fordonet snabbare . Chevrolet Cobalt SS levereras som standard med en 6 - cylindrig . 260 - hästars motor och är byggd som en prestanda fordon , men genom att lägga till eftermarknaden tillägg , kan du göra bilen ännu snabbare . Instruktioner
1

Lägg nya tändkablarna till bilen . Spark plug ledningar är ansvariga för att antända bränslet i motorn och tillåta bränsle att nå motorn ordentligt. Nya tändstift kommer att sänka motståndet under denna process och resultat i högre makt när bilen är i rörelse .
2

Byt luftfiltret . En eftermarknaden luftfilter ökar sval luft cirkulation till motorn och kommer att resultera i högre prestanda på vägen . Medan vanliga luftfilter tillåter sval luft att passera igenom , kommer det inte så effektivt som en eftermarknad produkt .
3

Place kylvätsketillsatser in kylvätskebehållaren av din Chevy Cobalt SS fordonet. Kylvätsketillsatser kan kraftigt minska temperaturen i fordonet under alla komponenterna är i rörelse. Genom att minska temperaturen i motorn , de delar rör sig mer effektivt och leda till en mycket större effekt för fordonet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85399.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.