Hur Hook Up Trailer Lights på en 2007 Chevrolet lastbil

Den 2007 linje av Chevrolet lastbilar har utformats med bogsering i åtanke. Kabeldragningen av en Chevrolet lastbil har ett kabelnät baktill på fordonet fäst med en fem-polig kontakt. Innan du ansluter en släpvagn till lastbil, kontrollera anslutningen på släpets kablaget för att se om de är kompatibla. Om de inte är, måste en släpvagnskablage adapter köpas för att göra anslutningen. De kan hämtas på nästan alla bildelar butik. Saker du behöver
Trailer Kopplingsadapter
Visa fler instruktioner
1

Park 2007 Chevrolet lastbil framför vagnen och dra åt parkeringsbromsen. Lyft släpets tungan på dragkroken och lås den på plats med låsmekanismen. Vanligtvis kommer detta att vara en stor spak som måste dras och stiften införts för att säkra den. För andra typer av släpvagn bilagor, se trailern handbok för anvisningar.
2

Ställ in bromsarna på släpet.
3

Reach under lastbilens bakre ände , på förarsidan. Precis bakom bakljus är trailern ledningsnätet. Dra kablaget så långt den når. Anslut trailern ledningsnätet i lastbilen kabelnät
4

. Om selar inte stämmer, sätta fast adaptern släpvagnskablage till lastbilens ledningsnät, anslut sedan trailern kabelnätet i adaptern.
5

Få in i lastbilen och testa alla lampor. Har en assistent stå bakom vagnen och se till att blinkers, varselljus och bromsljus arbete.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85099.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.