Hur man gör en Louder VTEC Crossover

Det mest effektiva sättet att göra VTEC starkare korsningspunkt är att installera en eftermarknad luftintag på din Honda motor. Lager intag system har en avstängd luftfilter och som en ljuddämpande akustisk design. Eftermarknad luftintag som presenterar en utsatt luftfilter avsevärt öka motorns volym. Eftersom luftintaget är ansluten i närheten av cylinderhuvudet, är VTEC korsningspunkten speciellt betonas, som delning buller är beroende på ingreppet av större kamaxel lober som är precis inuti topplocket. Saker du behöver
Aftermarket
luftintag Skruvmejselsats
Hylsnyckelsats
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

få en eftermarknad luftintag . För att göra VTEC crossover så högt som möjligt, vill du ha ett luftintag som presenterar ett luftfilter som är utsatt eftersom den överför den maximala mängden motorljud. Vanliga eftermarknaden intag typer är kallt luftintag och kort-RAM intag. Kall-luftintag funktion metallrör som lokaliserar luftfiltret utanför motorrummet området. Short-RAM intag har samma design och funktion förutom med kortare rör, alltså luftfiltret kvar inne i motorrummet.
2

Öppna huven på din bil, och lokalisera beståndet systemet luftintaget. Änden av insugningsröret är säker på motorn spjällhuset. På Honda motorer, är spjällhuset ligger på motsatt sida av motorn som luftutsläpp. Lager intag mönster varierar, men i allmänhet har insugningssystemet en svart intag rör som leder in i en större svart låda där luftfiltret ligger.
3

Lossa slangen ring som säkrar intaget röret till spjällhuset. Ta bort eventuella skruvar längs plasten insugssystemet församling som säkrar intaget på olika delar av motor och chassi. Koppla loss alla sensorer monterade i lager intag systemet. Hela Insugningssystemet kan sedan bearbetas utan motorrummet. Lyft försiktigt ut systemet lager intag och ställ den åt sidan om du vill installera den i framtiden.
4

Fit ditt eftermarknaden intag system på plats för aktie. Montera eftermarknaden adapter gummi slangen på spjällhuset, skjut sedan slutet av eftermarknaden intag röret i adaptern. Fäst adaptern med medföljande slang ringarna. Säkra eftermarknaden luftfilter på den motsatta änden av intaget med den medföljande slangen ringen. Om tillämpligt, installera medföljande monteringsskruvar som fäster eftermarknaden intag till lager fästpunkterna.
5

Anslut eventuella lager sensorer dig bort från beståndet intag i sina utsedda platser på eftermarknaden intag systemet. Kontrollera att alla givare, skruvar och anslutningar är säkrade för att uppnå en lufttät tätning. Stäng fordonets huven och starta motorn. Rev motorn några gånger för att säkerställa motorns normala funktion. Kör din Honda på en väg som möjliggör säker och laglig acceleration till RPM redline av din motor. Accelerera motorn med full gas. Du hör en starkare, throatier motorljud och en starkare och mer kraftfull VTEC crossover.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87204.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.